Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tyttäreni on toivottoman ruma :-(

Vierailija

Tiedän, että otsikko tuntuu kauhealta, mutta se on totuus.Tyttöni on nyt 13-vuotias. Hän karsastaa (todella pahasti; ei voi leikata) ja hänellä on purentavika. Hänellä on paha akne, johon ollaan kyllä pian menossa hakemaan lääkäriltä apua. Tyttäreni on 174 cm pitkä ja painaa ehkä 45 kiloa... On siis todella hoikka. Jotenkin pituutta peitellääkseen on taipunut kasaan, ryhti on siis huono ja koko ruuminrakenne mielestäni kummallinen. Hiukset ovat ohuet ja rasvoittuu todella nopeasti.Miten voisin tukea tytärtäni?

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Osta hänelle kunnon ihonhoitotuotteet. Ennenkaikkea pidä välinne hyvinä ja keksi yhteistä tekemistä, helpottaa sitten murrosikää.

Vierailija

En minä luullutkaan että neuvoit ap:tä lukemaan tyttärelleen satua:))) Tarkoitin sitä, että mm. tuossa sadussa oleva " opetus" on mielestäni tosi vahingollinen. Liian paljon nykyään joka paikassa toitotetaan sitä, että vain kaunis voi olla hyvä. Surullista :(

Vierailija

hän varmaan itsekin kärsii. Oikeasti, lapset osaavat olla tosi julmia toisilleen..purentavika on takuulla korjattavissa, karsastukseen pyytäisin toisen lääkärin mielipiteen.Tyttö kampaajalle, ja äiti kannustamaan ja tukemaan lastaan!!!!!!!!!!!!!

Vierailija

Ne aknelääkkeet varmaan auttaa asiaa jonkin verran. Voisithan ostaa hiustenhoitotuotteita ja käyttää kampaajalla, joka tekisi hiuksille jotain. Oma kroppa on varmaan vieras jos nopeasti kasvanut. Panostaisin naisellisiin alusvaatteisiin, kenties hitusen toppausta liiveissä? Tytöstä saattaisi kehittyä vielä vaikka mitä, korosta vahvuuksia, suihkuta itseluottamusta. Olisiko mieleistä harrastusta vaikka tanssi tai vastaava mikä kiinnostais?

Vierailija

voisi laitattaa sellaisia lisähiuksia, luin niistä jostain. siis että tukka on sitten paksumpi (onko täällä ketään kampaajaa, voisi kertoa lisää?)

onkohan se operaatio joku tuuhennus-niminen tms.ja sitten oletko kuullut " rumat vaatteilla koreilee" -lauseen? eli osta tytöllesi kauniita vaatteita että on edes jotain kaunista hänellä. itse olen ruma ja kärsin siitä nuorena että muilla oli kauniimmat vaatteetkin :(sitten vie tyttö kosmetologille, katsotte samalla meikit ja ihonhoitotuotteet, meikki tekisi tytölle varmasti ihmeitä!Miksi silmiä ei voi leikata? Ystävälläni oli silmät kierossa ja kun hän kävi laserleikkauksessa jossa näkö paranee, hävisi lähes kaikki karsastuskin :)ja sisäinen kauneus, korosta sitä tytöllesi!

Vierailija

mars lääkäriin, akne on hoidettavissa ja samalla todennäköisesti hiusten kuntokin paranee. Myös ryhdille on tehtävä jotain, ehkä hänelle on kehittynyt skolioosi? Vie tyttö kunnon lääkärille.

Vierailija

Värjäys, uusi malli tms.? Minkälaisia vaatteita tyttösi käyttää? Korostavatko vaatteet tyttösi laihuutta/huonoa ryhtiä? Varmaan kannattaisi käydä lääkärissä tuon ryhdin takia mutta toisenmalliset vaatteet saattaisivat näyttää paremmilta tuon ryhtivian kanssa.

Vierailija

Ja nämä nyt ei yksinään tietenkään tee kenestäkään kaunista, mutta kohottavat varmasti tytön mielialaa ja oloa. Ja sinun tehtävä on kannustaa ja kehua häntä muuten elämässä eteenpäin ja kerrottava että se ulkoinen kauneus ei ole se tärkein asia elämässä, vaan se mitä sydämessä on!

Vierailija

optikolle uusia laseja hankkimaan. Eiköhan tuolla tyttö muutu edes hitusen. Jos haluat tinkiä teet ihonpuhdistuksen ja monivärjäyksen itse, kampaajalla käytät ensin hakemassa uuden mallin hiuksiin.

Vierailija

Olin ihan järkyttävän näköinen vielä 15-vuotiaaksi saakka, aknea, ylipainoa, ryhti kamala. Kaikki johtui huonosta itsetunnosta ja nämä taas ruokki tätä huonoa itsetuntoa.Älä nyt vaan mene sanomaan " mennään kampaajalle kun sun tukka on niin kamala" tms. Jos tyttösi aistii, että haluat häntä muokata kauniimmaksi koska sinusta on ruma niin lopputulos voi olla katastrofi. Äitini motkotti ryhdistäni aina mutta kun häpesin pieniä rintojani niin ei huvittanut niitä esiin tuoda (näin siis ajattelin). Vaatekaupat oli tuskaa kun äiti yritti saada nättiä vaatteita ja näin vaan peilistä hirveän mörön ja itkin aina sovituskopissa kun inhosin itseäni niin paljon.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat