Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miten sujui?

Kommentit (7)

Lapsi aloittaa marraskuussa hoidossa (pph) ja ollaan pari kertaa tavattu hoitotätiä. Kerran leikittiin hoitajan kotona ja kerran pihalla. Tuntuu kyllä välillä että olis voitu enemmänkin tutustua mutta vähän hankalaa kun pph ulkoilee paljon lasten kanssa metsässä yms.Ollaan sovittu että lapsi on pari ekaa päivää 7.30-11.30 hoidossa ja sitten 7.30-15. Meille olisi onnistunut lyhyemmätkin päivät mutta hoitajan mielestä olis hyvä että lapsi nukkuu rauhassa päiväunet ja syö välipalan hoidossa. Ja lapsella ikää 1v3kk.Jännittää kovasti hoidon alotus etenkin kun itsellä työkuviot täysin auki... Pakko vaan mennä töihin kun on rahat loppu :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

1 kk ajan ja sitten 6 h tuntia/päivä koska aateltiin että on hyvä saada nukkua päiväunet kokonaisina päiväkodissa. 3 kk päästä täysiä päiviä mikä tuntui olevan pienestä lapsesta vähän liian pitkä päivä, varsinkin loppuviikosta. Ei perään itkuja.

vilkuttamaan iloisesti. Meillä ei tarvitse koskaan olla yli kuutta tuntia, sillä isä vie myöhemmin ja minä haen aikaisemmin. Lapsi puolitoistavuotias.


Me aloitimme perhepäivähoitajalla heti kokonaisilla päivillä. Tutustumassa kävimme hoitopaikassamme 2kk aikaisemmin

( kesälomat estivät tutustumisen lähempänä aloitusajankohtaa ).

tytöt ( kyseessä siis kaksoset 1,2v ) itkeskelivät ensimmäiset kaksi viikkoa aamuisin. Itku kuitenkin loppui heti, kun poistuin oven taakse.

Mielestäni sopeutuivat nopeasti hoitoon,( ehkä turvana kuitenkin on ollut kaksossisko)Mikäli lapsesi on kovin arka ja itsestäsi tuntuu siltä, että haluat pehmeän aloituksen lapselle, niin

Pikkuisen kannalta on varmasti hyvä käydä tutustumassa hoitopaikkaan, mielellään mahdollisimman lähellä hoidon aloittamista ( lapsen muisti on vielä 1v paikkeilla niin lyhyt )

Eroamiseen liittyvään itkuunhan ei auta mikään muu kuin aika. kaikki lapset itkevät jossain vaiheessa äidin perään.

Toivottavasti lapsesi hoidon aloittaminen sujuu hyvin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat