Vierailija

Istun päivät pitkät koneella ja luen teidän kirjoituksia, mutta nyt haluaisin päästä tästä eroon. Tuntuu ettei mikään kotityö kiinnosta, kun aina pitää käydä välillä seuraamassa tätä palstaa.

Mikä avuksi?

Olenko ainoa?

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tee jotain aivan pientä välillä ja sitten ajan kuluessa huomaat ettei tarviikaan seurata keskustelua aivan joka hetki, pysyt mukana vaikka lähtisit ulos happihyppelylle

huomaan minäkin aina juivani tänne!! kun lapsi nukkuu ajattelen vain käydä kurkkaamassa juttuja, mutta sitten onkin jo 1 1/2 tuntia menny ja lapsi herää, enkä ole tehny mitään tekemätömiä kotihommia HAMITTAA!!!

Minua on auttanut se, että asetan itselleni kohtuullisia rajoituksia: esim. että saan käydä täällä vain 3 kertaa päivässä, korkeintaan puoli tuntia kerralla. Myös se auttaa, että pyrkii tekemään muusta elämästä mielenkiintoista. Silloin ei tarvitse purkaa tylsistymistään höpöttelemällä täällä.

muista, että tavoite olisi 10 000 askelta päivässä. Huomaat pian nousevasi koneelta useammin ja useammin saadaksesi askeleita, koska tuo 10 000 tavoite on todella hankala saavuttaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat