Vierailija

Kommentit (14)

Olen äiti, vaimo, omaishoitaja, ystävä, tytär, sisar, serkku, tuttava, miniä jne. jne. Se kenen kanssa olen tekemisissä määrittelee sillä hetkellä tärkeimmän roolin. Taidan olla " oma itseni" ilman roolia vain vessassa käydessäni =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen lapselleni Minä äiti - hassuttelen ja hellittelen sillä tavalla kuin on minulle luontaista. Miehelleni olen Minä, osoitan hellyyttä ja rakkautta Minun tavoin. Ja itselleni ja kavereilleni olen Minä, pidän hauskaa omalla tavallani ja toteutan itseäni omalla tavallani.Minä katosi hetkeksi lapsen syntymän jälkeen 5 kk:ksi, kun pyrin täyttämään vain ulkopuolelta tulevia odotuksia (jotka olin itse luonut pääkoppaani). Kun löysin itselleni ominaisen harrastuksen, Minä palasi. :D

ja pikkuhiljaa löytänyt itseni..Jonkin aikaa olin VAIN (tuore = neuvottavissa oleva) äiti, vaimo ja miniä... kaksi viimeistä negatiivisessa mielessä.. Kyllä minä miehelleni ainakin haluaisin olla enemmänkin kuin vaimo eli rakastaja, ystävä, salarakas;), kumppani ja mitä vieläNykyään kerran viikossa harrastaminen riittää. Minä olen tyytyväinen kotiäiti rooliin enkä vaihtaisi sitä pois. Se on osa minua enkä ole pahoillani valinnastani.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat