Muslimit ovat jaloja ihmisiä jotka ovat valmiita auttaman köyhiä ja sairaita

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hyvä esimerkki muslimimiehestä on mm. Aga Khan. Kuinka moni kristitty on yhtä runsaskätisesti auttanut muita ihmisiä kuin Aga Khan?

Kommentit (11)

Vierailija

Islamin uskoisissa maissahan väestö on pääasiassa rutiköyhää ja on laskettu että näin ei olisi jos almujen antaminen oikeasti toimisi. Osa muslimeista toki tunnollisesti antaa nuo almut, mutta valtavan suuri osa ei anna, ei ainakaan sitä 2,5% tuloistaan. Ja tämän tosiasian myöntävät jopa Suomen oppineimmat muslimit, eli ei kannata ihan äärettömästi kehua muslimien anteliaisuutta....

Vierailija

Kuten myös hindut, buddhalaiset, ateistit, hare krishnat..

Vähänkö typerä aloitus. Jos Seija haluaa löytää muslimeista hyviä puolia vaikka väkisin,niin suosittelen miettimään vähän pidemmälle.

Vierailija

Sen kristittyjä ihmishirviöitä löytyy erittäin paljon mm. Joseph Kony, Jim Jones, Foday Sankoh, Samuel Doe, Mobutu Sese Seko, Robert Mugabe

Vierailija

Paljon enemmän kuin kristityt ja rahaa menee myös kristityille toisin kuin kristittyjen avustustyössä jossa apua muunuskoinen kuin kristitty saa yleensä vain jos kääntyy kristityksi tai ainakin pitää osallistua kristittyjen saarnatunneille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat