Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Asuntovaunuilusta?

Vierailija

Olemme saaneet vuokralle pidemmäksi aikaa asuntovaunun, kertokaa hyviä leirintäalueita?

Muita käytännönvinkkejä perheen kanssa matkustelussa, ruoanlaitossa jne.???

Kommentit (5)

Vierailija

Ja Alahärmän Powerparkin camping on myös todella hyvä, mutta kallis! Keskisen kyläkaupan leirintäalue on myös ihan ok, ja se on halpa.Käytännön neuvoista tärkein: kannattaa lähteä reissuun iloisella mielellä ja rennolla asenteella, ei liian pitkiä siirtymiä ja kannattaa katsoa kartalta varalta jokin leirintäalue lähempää, jos ei jaksakaan suunniteltuun määränpäähän.

Vierailija

SF caravan ry:n jäsenpaikat on useimmiten tosi ihania, ja koska niiden hintataso on ihan eri luokkaa kuin vapaiden alueiden saatte jäsenmaksun jo muutamassa vuorokaudessa kuitattua. Niissä ei kyllä yleensä ole anniskeluravintoloita, mutta ei sitten humalaisia örveltäjiäkään. Omia suosikkeja ovat Leporanta Liedossa, Kuninkaanlähde Kankaanpäässä. Ihania paikkoja löytyy vaikka mistä. Yleensä saunat vielä kuuluu hintaan kesäaikana. Katsopa Sf-caravanin nettisivuilta. Ja todella tuo edellä mainittu Powerpark on kyllä huippuja lasten suosiossa. Ja vaikka se on kallis, niin ainakin meidän perheellä säästyi paljon rahaa kun pestiin siellä pyykkiä muutama koneellinen. Kaikki näet kuuluu hintaan.

Vierailija

Melkein kaikki ns. viiden tähden kohteet kannattaa ohittaa; ne eivät sitä ole. Monessa on yövytty ja yksikään ei ole vastannut edes kolmea tähteä.Ota paljon vettä mukaan, sitä meinaan kuluu.

Uusimmat

Suosituimmat