Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pillereistä ja vitamiinista

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei!Luultavasti aloitan Cerazette minipillerit lähiaikoina. Lääkäri ne määräsi ja oppaassa sanotaan: sopii imettäville eikä vaikuta rintammaidon eritykseen aikä laatuun. Pieniä määriä vaikuttavaaa ainetta kuitenkin erittyy äidinmaitoon. Tartun tietenkin tuohon jälkimmäiseen ja inhottaa aloittaa niiden syöminen, mutta tuntuu nyt järkevimmältä vaihtoehdolta. Muutama kuukausi on menty ilman ehkäisyä vaikka tiedän että täysimetyskään ei ole varma ehkäisy. Nyt mietinkin, jos olenkin raskaana (häviävän pieni mahdollisuus).

1. Pitäisikö tehdä testi ennen pillereiden aloitusta? Niin ja jos raskaus ei sitten näykkään vielä. Kaikkia sitä tulee ajatelleeksi.

Onko muita äitejä ollut samassa tilanteessa ja kuinka olette toimineet?

2. Dee-tippojen käyttäjät; annatteko kaikki 20 tippaa yhdellä kertaa?Kiitti vastauksista etukäteen.T. Pullava

Kommentit (2)

Vierailija

Ovat miedompia kuin muut d-vitamiinit.En edes epäile olevani raskaana, mutta se mahdollisuus tietysti on kun ehkäisyä ei olla käytetty. Pitää tarkistaa..

Kiitti vastauksestasi.Pullava

Vierailija

Itse en ainakaan alottaisi syömään pillereitä ennenku olisin varma ettei ole lisää vauvoja tulossa. Jos ei näytä plussaa ja siltikin epäilet niin tee parin viikon päästä uusi testi.. Tai riippuu tietty siitä koska tää mahdollinen raskaaks tulo on tapahtunu :)Mitähän d-tippoja annetaan päivässä nuin hurja määrä? Meillä käytössä devitol ja siinä on päivä annos korkeintaan 5 tippaa.. Ne annan kyllä kerralla vauvalle, joko suoraan suuhun tai sitten soseen mukaan lusikkaan. Ootko varma tosta tippa määrästä??

Uusimmat

Suosituimmat