Ero liian helposti?!

Vierailija

Eroavatko parit nykyisin liian helpolla, luovuttavat tekemättä tarpeeksi töitä suhteen eteen? Vai missä on vika?

Luulin tilastoja jotenkin " viallisiksi" kun niiden mukaan joka kolmas-neljäs pari ottaa eron. En uskonut tuota.

Mutta nyt on pakko uskoa.

Tämän vuoden aikana on kaksi pariskuntaa eronnut meidän tutuista. Nämä olivat vielä sellaisia joilla oli takana 10 vuotta yhteiseloa. Erot tulivat täytenä yllätyksenä muille!!!

Jos on lapsia niin eikö edes silloin kannattaisi vielä yrittää? Jos siis ei ole kyse hakkaamisesta, juopottelusta yms.

Missä vika? Kasvavatko parit toisista erilleen sen vuoksi kun eivät vietä tarpeeksi yhdessä aikaa vai mistä on kyse?

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Onneksi tulin järkiini.Elämä ei ole yhtä ruusuilla tanssimista,muttei sen ole tarkoitus olla yhtä nokkospehkoakaan (erästä kirjailijaa lainatakseni).

Vierailija

- vanhempain illassa opettaja kertoi koulun remontista siitä aiheituvista poikkeusjärjestelyistä ja pienistä haitoista. Osa vanhemmista oli aivan järkyttyneitä, kun kaikki ei suju ennalta suunniteltujen juttujen mukaan ja täydellisesti, lapsethan joutuvat kärsimään, kuka vastaa heidän tulevaisuudestaan ja entä perheiden arki sitten kun lapset joutuvat sata metriä toiseen suuntaan kouluun kuin ennen ja kun he olivat tieten tahtoen laittaneet kullannuppusensa tähän kouluun ja nyt sitten käykin näin .... ja olisivat kuulema vaikka valmiit maksamaan mitä, että tilanne palautuu normaaliksi...... hyvänen aika sentään. Sen sijaan, että olisivat pohtineet kuinka selviävät tästä järkytyksestä rupesivat kyhäämään jotakin kirjelmää kunnalle. (HALOOOOO!)

Vierailija

Useat ovat kasvaneet rikkinäsissä kodeissa ja tottuneet näkemään eron suht normaalina käytäntönä, jos alkaa hatuttaa. Hatuttaa taas alkaa hirmuisen helposti nykyään, koska ihmiset ovat kaiken aikaa entistä itsekeskeisempiä ja nautintohakuisia. Seksikin hallitsee ihmisten ajattelua liiaksi.

Lapsien tunteille ei anneta paljoa arvoa, vaan pääpaino on omilla fiiliksillä. Suuntaus on pysyvä. Ei tälle voi mitään. Valitettavasti.Mici

Vierailija

Aina ei ulospäin näe miten ihmisillä menee (vrt. täydelliset naiset -syndrooma). Itsekin erosin exästäni kaksi vuotta sitten ja se oli täydellinen shokki kavereilleni. He kun olivat pitäneet meitä täydellisen pariskunnan ilmentymänä. Niin...minä en vaan koskaan ollut kehdannut kertoa heille miten meillä oikeasti meni. Kuinka mones suhde exälläni oli jo menossa...viidennen jälkeen sain tarpeeksi voimia ja lähdin. Kun ensin sain sukupuolitaudin. :-(Kaveripiiristäni on myös toinen pariskunta eronnut. Tiesimme ettei heillä mene niin kovin hyvin mutta emme silti osannut odottaa niin radikaalia ratkaisua kuin eroa. Taustalta paljastui fyysistä väkivaltaa. Mutta se selvisi vasta sitten kun he olivat jo eronneet. :-(Kaiken kaikkiaan en menisi koskaan arvostelemaan toisia tyyliin " eikös nyt kannattaisi vielä yrittää, miksi te eroatte ilman kunnon syytä" . Kaikki ei ole todellakaan aina ihan sellaista kuin päällepäin näyttää.

Vierailija

Vaikeuksien tullessa erotaan, eikä koeteta yhdessä ratkoa ongelmia ja parantaa suhdetta. Ajatellaan, että avioliitto on romanttista tai palavaa rakkautta, vaikkei se kenelläkään ole kauan pelkästään sitä. Arki astuu mukaan aina. Rakkaus on paljolti toisesta välittämistä ja huolehtimista.

Vierailija

Joskus tilanne voi käydä sietämättömäksi, mutta useimmiten

luovutetaan liian helposti. Esim. lintuinfluenssa on nykyajan

ihmiselle kauhistus, kun on totuttu kontrolloimaan oman elämänsä

kulkua. Kylmät, kovat arvot hallitsevat elämäämme liikaa

tässä yhteiskunnassa. Jos puoliso alkaa inhottaa, se on syy erolle.

Vikaa ei etsitä koskaan omasta itsestä, vaan ympäristöä muokataan

oman muuttumisensa mukaan. Miksemme voisi muuttua parisuhteen

mukana ja pysyä parisuhteessa?

Vierailija

yhteenmenon perusteet olivat jo alun alkaen väärät.. Pitäisikin ennemmin kysyä, miksi mennään naimisiin (niin helposti), kuin miksi erotaan? Itselläni oli mieheni tavatessa erittäin paha itsetunto-ongelma ja muutenkin huono hetki elämässä..

Meitäkin kaikki piti tosi onnellisina, joten eromme oli yllätys monelle..

Olen ja oppinut sen, ettei monikaan asia ole sitä miltä näyttää. Huonolta näyttävässä parisuhteessa voi olla paljon hyvääkin ja toisinpäin. Siksi toisten neuvominen missään parisuhteeseen liittyvissä asioissa ei ole kovin järkevää.

Vierailija

ja sekin voi olla piilotettua. Minun julkisesti hienostikäyttäytyvä asiallinen mieheni on kotona oikein kunnon ripuliturpa: kaikki ajatukset tulee suoraan ulos tuutista.. hän ei voi edes kuvitella, että ne loukkaisivat...Vierailija

melkein kaikissa eroissa olisi kyse väkivallasta yms!!! Kyllä niitä eroja otetaan paljon ihan vaan sen vuoksi että ei viitsitä nähdä vaivaa suhteen eteen. Kokeillaan vierasta heti kun asiat ei mene niin kuin itse halutaan. Ei ymmärretä että se elämä ei aina ole ruusuista unelmaa!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat