Hammastahna ilman triklosaania?!?

Vierailija

Nyt olen niin monelta taholta kuullut triklosaanin haitallisuudesta, että meillä vaihtuu hammastahnamerkki! Triklosaanin vaarallisuudesta löytyy muuten googlettamalla heti tietoa -jos jotain muuta kiinnostaa.Nyt oli viimeksi Kirkko&Kaupunki -lehdessäkin juttua aiheesta.Eli jos joku osaisi suositella jotain myrkytöntä (siis ilman triklosaania) hammastahnaa???

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Yhdessäkään ei lue triclosan. Ja tahnat ovat Colgaten Sensitive, Colgaten Sensation Whitening sekä Colgaten lasten Bugs Bunny -tahna.

Vierailija

COLGATE TOTAL: aqua,hydrated silica,glycerin,sorbitol,PVM/MA copolymer,sodium layrul sulfate,aroma,CI77891,cellulose gum,sodium hydroxide,sodium fluoride,TRICLOSAN,carrageenan,sodium saccharin.PEPSODENT XPERIENCE: sorbitol,aqua,hydrated silica,PEG-32,sodium lauryl sulfate,aroma,sodium fluoride,cellulose gum,sodium saccharin,gelatin,acacia senegal,potassium sorbate,potassium citrate,citric acid,limonene,CI74160,CI61565,CI77891PIRKKA GEELIRAITA: sorbitol,aqua,hydrated silica,PEG-12,sodium C14-16 olefin sulfonate,cellulose gum,aroma,titanium dioxide,sodium trimetaphosphate,sodium monofluorophosphate,trisodium phosphate,tricalcium citrate,sodium saccharin,sodium methylpapaben,sodium fluoride,disodium phosphate,CI42051ELMEX: aqua,hydrated silica,sorbitol,hydroxyethylcellulose,olaflur,aroma,limonene,titanium dioxide,saccharin.Eli näyttäis siltä että vain tossa colgate totalissa sitä on. mies on käyttäny sitä ja muita paitsi elmexiä, mä käytän elmexiä vaan. Täytyy pistää boikottiin tuo colgate...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat