Testin lukemisesta.

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ihan ensiksi Hei kaikille! Olen aivan uusi täällä!Tein eilen testin kp33/28 ja testissä näkyi himmeän himmeä melkein näkymätön viiva.Heitin sen roskiin mutta tunnin päästä menin kuitenkin katsomaan sitä olematonta viivaa uudelleen ja nyt testissä oli aivan selkeä viiva.Ohjeissa kyllä lukee aivan selvästi ettei myöhemmin ilmaantuneisiin tuloksiin saisi luottaa mutta miksi silti haaveilen.

Lisäksi äsken vessassa käydessäni tuli ruskeaa vähäistä vuotoa paperiin pyyhittäessä. Onkohan tämä nyt sitä tuhruvuotoa vai menkkojen alun merkki?

Poltan tupakkaa ja vakaa aikomus on lopettaa jos plussaan. Milloin olisi viisasta tehdä uusi testi asian varmistamiseksi?

Kommentit (7)

Vierailija

Minullakin ensimmäinen testitulos kp 40/37 oli todella haalea haamu. Tai siis 5 min kuluttua ei näkynyt mitään, 10 min päästä viivan aavistus ja vasta selvästi myöhemmin luettavissa oleva viiva. Seuraava testitulos 2 päivän kuluttua oli selvä plussa, ja tänään täyttyi onnellisesti maagiset 12 viikkoa! Vuotojen kanssa taitaa valitettavasti olla niin kuin joku jo kommentoi, että tässä vaiheessa mikä vain on mahdollista - saattaa olla normaalia tai sitten ei. Joten ei kai auta kuin odottaa ja tehdä testi parin päivän kuluttua uudelleen. Onnea! Ja lopeta ihmeessä se tupakointi!

Vierailija

Mutta tällä kertaa meni kesken. Alkoi siis tuolla ruskealla vuodolla ja illalla koski mahaan niin että teki mieli mennä kaksinkerroin ja siitähän ne runsaat vuodot sitten alkoivat.

harmittaa mutta onneksi näin alussa tapahtui.Tosin tänään ollut erittäin etova tunne ruokatunnista lähtien.Mihinköhän tämäkin taas liittyy vai kuvittelenko kenties olotilani!?!

Ajattelin jokatapauksessa varata gynelle ajan, kunhan ensin tämä vuoto loppuu.

Vierailija

En nyt missään nimessä haluaisi olla ilonpilaaja, mutta itselläni samanlainen tapaus päättyi todella varhaiseen keskenmenoon. Menkat oli siis viikon myöhässä ja testissä haalea viiva. Verikokeessa annettiin myös tulokseksi heikko plus. Eipä aikaakaan, kun alkoi lievä vuoto. Testasin muutaman päivän päästä uudelleen ja viivaa ei enää saatu. Ultrassa paljastui keskenmenoksi.

En halua maalata piruja seinälle, mutta kannattaa varautua pahimpaan. Ehdottomasti silti toivomme varmaan kaikki, että saat liittyä meidän plussanneiden vankkaan joukkoon.

Onnea matkaan! Koita jaksaa hermoilematta muutama päivä ja tee uusi testi.

Vierailija

tein testin malttamattomana jo 29/28 ja silloin testi oli kyllä selkeästi nega mutta kun menkkoja ei näy eikä kuulu niin päätin siksi uusia testin eilen, jossa näkyi se haalea viiva. Nooh,jos menkat alkavat en asialle mitään voi mutta jos edelleen jatkuu vain tuhruisena niin uusin edelleen testin ja toivon että en nähnyt näkyjä :)

Vierailija

Onko tämä tuhruinen ja vähäinen ruskeahko vuoti vaarallista. Lueskelin kyllä hieman aikaisempia viestejä ja useallakin oli tälläistä ollut. Kaikki on niin uutta. Kesäkuusta asti olemme yrittäneet raskautta ja olisipa se ihanaa jos nyt olisi se hetki viimeinkin.

Mieheni ei uskaltanut asiasta vielä innostua vaan sanoi että ennenkuin viiva on hänenkin silmiin nähtävissä,niin ei usko ihmeisiin. Inha realisti mies minulla.

Kiitos kuitenkin onnitelusta,toivottavasti se on aiheellinen.

Vierailija

mutta valitettavasti se voi olla myös merkki tulevista kuukautispoistoista : (Sulla on kuitenkin aika monta päivää yli kuukautisten alkamisajankohdan, toisaalta testeille luvataan varmempaa näyttöä vasta kun on 2vk myöhässä, joten tuo haamuviiva voi johtua joko siitä, ettei sinun hormonimääräsi ole vielä kovin korkea vaikka raskaana oletkin, tai vauva on valitettavasti mennyt jo alussa kesken ja hormonimääräsi on jo laskussa. Parin-muutaman päivänpäästä luulisi tulevan joko selvempi plussa tai selvempi nega! Toivon kovasti ettei ole ainakaan tuo jälkimmäinen vaihtoehto!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat