Vierailija

Kommentit (11)

Jos nyt nimet mielletään mitenkään tavoitteluksi, niin mikähän tarkoitus on olla ei erikoinen, oisko hyvä jos ollaan kaikki Maija nimisiä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eikä suinkaan siks että olis tavoteltu jotain erikoisuutta vaan siks et se on kaunis nimi eikä todellakaan uleinen niinkun esim. Hanna, Heidi, Jonna ja muut

että antaa lapselleen nimen, josta itse tykkää ja joka lapselle "sopii".Onko erikoisuuden tavoittelua kenties myös se, että laittaa pikkupojalle lakkaa kynsiin kun hän sitä toivoo, eikä ollakseen mahdollisimman samanlainen kuin kaikki muutkin (ja tehdäkseen lapsestaankin sellaisen), kieltää kynsilakan pojilta?Ja eihän kukaan enää anna lastensa leikkiä Prätkähiirillä, koska se on vain erikoisuuden tavoittelua kun kaikki muut leikkivät nykyään jollakin aivan muulla.

Kaitsu_90

Vierailija kirjoitti:
suomalaiselle lapselle nimeä Sunna.Ei se ole sopiva nimi edes arabille.Sehän liittyy vahvasti ääri-islamuskoisiin ryhmiin.Ei ole nimi.

Arabeilla on Sunni! Saamelaisilla on Sunna tai sitten Sunná. Sunna  ei liity mitenkään islamiin vaan pikemminkin juuri tänne pohjoismaihin sillä se on jokin vanha aurnkojumala. Islanniksi Sunna tarkoittaa puolestaan aurinkoa. (Serkullani on kyseinen nimi) On ainakin saamelainen taitelija ja bloggaaja joiden suku nimi on Sunna

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat