Vierailija

Nyt kaikki neuvot kehiin!Kävi ohraisesti enkä tajunnut tarpeeksi ajoissa - no, meillä se ei olisi auttanutkaan, kun ei olisi ollut mitään rahoja sivuun pistettäväksi - että Kela maksaa mulle ekalta kuulta vain 8 päivää äitiyspäivärahaa. Seuraavat rahat tulevat siis 20.11. ja siitä lähtien voidaan elää taas normaalia elämää.Tilanne:Tilillä 670 ¿

Asumistukea tulee vielä 300 ¿.Kuun vaihteessa maksettava vuokra 730 ¿. Muita erääntyviä laskuja n. 250 ¿.Mitä teemme? Sukulaisilta tai tuttavilta emme voi lainata, joten mikä neuvoksi?

Kommentit (8)

Eli ehdotukset nuo samat kuin muillakin.Sopikaa laskujen perijöitten kanssa maksuaikataulusta, yleensä onnistuu kun ite ajoissa soittaa.www.pikavippi.fi (saa tekstiviestillä satasen tilille " heti" ja se pitää maksaa 14 päivän päästä 120e (tai 7 päivän päästä 115e)). Ainakin auttaa sitten marraskuun puolella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

luottokorttia, jos on pakko. Näin saat kuukauden aikaa hoitaa raha-asiaa kuntoon ilman korkoa ja sen jälkeen ko. kortin voi laittaa taas " piiloon" , jotta houkutukset ei vie mennessään. Soita laskun saajielle ja pyydä lisäaikaa tai sovi maksusta osissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat