tuplarattaat?peräkkäin vai vierekkäinistuttavat eri-ikäisille sisaruksille

Vierailija

Kommentit (6)

Vierailija

Brion Twinnette mahtui ainakin kaikkiin liukuportaisiinkin mistä kuljin niillä, eikä yksikään oviaukko ollut liian kapea. SUOSITTELEN! Jouduin hoitolapsia työntämään peräkkäin istuttavissa, eikä niistä ollut kuin harmia, siis rattaista. Paino jakautuu ihan kökösti, kun paianvampi lapsi täytyy sijoittaa eteen, lisäksi esim suojatielle mennessä on hankala ensin mennä katsomaan tuleeko autoja sitten sieltä perältä lähtee varovasti työntämään junaa eteenpäin.

Vierailija

Ainaki näin talvikuukausille vierekkäin istuttavat on suojaisammat ja helpommat työntää. Siis sellaiset mallit jossa istuinosan voi kääntää molemmin päin . Vierekkäisissä on kunnon renkaat.Peräkkäinistuttavat ovat kyllä siitä kätevät että ovat kapeita. Niitä vaan vaikea työntää lumessa.Esim Gracon tuplarattaiden takuu ei koske talvipakkasten rikkomien muoviosien korjaamista.

Vierailija

X-Adventuret ihan paskat. Molemmat mallit siis. Renkaissa ei pysy ilma ei sitten millään. Peräkkäiset aika rimpulat. Taakse mahtuu sollomalla pieni pehmeä kantokassi. Sadesuoja tosi surkea.

Vierekkäin istuttavat tosi ahtaat sisämitoiltaan.ABC:t taas tosi leveät, leveämmät kuin norm. nelipyöräiset vierekkäin istuttavat.

Kolmipyöräisillä myös joskus ongelmia päästä vaunurampeista ylös tai alas kun on suunniteltu nelipyöräisille rattaille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat