Vierailija

Perhetilanteessamme ei ole tapahtunut mitään muutoksia. Olen edelleen hoitovapaalla lapseni kanssa kotona, joten stressiä sen ei luulisi olevan. Nyt muutamana yönä on poikani herännyt aamuyöllä ja ollut todella itkuinen. Olen saanut hänet kuitenkin jatkamaan helposti uniaan peittelemällä ja silittämällä. Viime yönä hän itki muutamaan kertaan. Mitä kummaa tämä nyt on? Onko muilla ollut samanlaista?

Kommentit (14)

käydä ainakin " ilmoittautumassa" , että lapsi tietää, ettei ole yksin. Minäkin kyllä peittelisin ja silittäisin. Ehkä en ihan viereen ottais, koska siitä kehtekytyy lapselle äkkiä tapa. Tosin, jos itseäsi ei tuo tapa haittaa, niin kaikin mokomin voi ottaa viereenkin.

Heräsi kesken unien itkemään, ei nähnyt eikä kuullut mitään, itki vain hysteerisenä. Luultavasti nähnyt painajaisia. Loppuivat pikkuhiljaa sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyseessä on sanavaraston laajetessa mielukuvituksen kehittyminen. Ja vaikka kotona ei mitään pelottavaa sattuisikaan, pojan mielikuvitus voi silti kehitellä levottomia unia.

Aiheesta sais pidemmänkin jtun, mut näin lyhyesti...=)Meillä 2,5v tytöllä ihan samaa.

Eli käyn tytön huoneessa rauhtoittamassa tytön. Laitan peiton päälle ja sanon jotain ei hätää, nuku vain ja tyttö rauhoittuu siihen.

Pienellä on vilkas mielikuvitus ja päivän tapahtumat tulevat uniin kuten aikuisillakin. Eivät unet ole loogisia syy-seuraus suhteeltaan. Meidän 3-vuotias näkee myös pahaa unta silloin tällöin. Viimeksi kuulemma pelotti, kun " tiikeri ja seepra huutaa" . Mistä lie tuonkin saanut päähänsä..?

Meillä sekä miehelläni että pojallani on niitä. Tosin mieheni ei sentään itke ja huuda vaan lähtee sängystämme kuin ohjus. Seurusteluaikoina luulin että mieheni on hullu, järkytyin siitä kohtauksesta, ne on meinaan todella rajuja. Esikoisella on siis samoja kuin mitä ap mainitsi, istuu sängyssää huutaen silmät auki, ei saa mitään kontaktia puhumalla. Silittely rauhoittaa ja joskus jos on oikein paha niin juotan kulauksen vettä, jotta poika rauhoittuu. Kuopuksella, tyttö, niitä ei ole ollut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat