Syödäänkö teil koskaan 2 päivää samaa ruokaa?

Vierailija

mä nimittäin teen joskus ison kattilallisen keittoa ja siitä saa sitten myös seuraavana päivänä.Samoin esim. makaronilaatikkoa usein jää seuraavaksi päiväksi.Onko kukaan muu yhtä kamala?

Kommentit (12)

Vierailija

Pojan kanssa kahdestaan asutaan mutta en edes osaisi tehdä ruokaa niin pientä määrää että riittäisi vain päiväksi. Jos teen laatikkoruokaa sitä syödään 3-4 päivää. Ei tietysti pilaantunutta ruokaa, siksi pidän jääkaapin lämpötilan n. 1 asteessa, jotta ruoat säilyvät paremmin. Ja helppottaa arkea kun illalla kotiin tullessa ei tarvitse tehdä ruokaa, vaan lämmitää sitä ja laittaa lisäksi tuoreita kasviksia.

Vierailija

Minusta se on aivan järkyttävää. Eihän kouluissakaan koskaan tarjota edellisen päivän ruokia seuraavana päivänä.Meillä tehdään kuuden viikon lista, joka päivälle kaksi ateriaa, salaatit ja lisukkeet päälle. Tuleehan se aika kalliiksi, kun täytyy kaks kertaa päivässä tehdä salaatit ja laittaa aina loput roskiin, kun eihän sitä iltapäivällä voi millään syödä samaa kuin aamupäivällä. Kyllä minä pidän tarkan huolen ravitsemuksesta ja uskon, että näin lapsemme oopivat syömään monenlaisia ruokia. Ja eineksiä ei käytetä. Hyi olkoon.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat