Emätin-hierontaa antanut kiropraktikko sai vankeutta.

Vierailija

Etelä-Suomen Sanomat:

Pohjoispohjalaisessa kunnassa toimiva mies sai 1v2kk ehdotonta vankeutta.

Oikeus katsoi miehen antaneen naisasikkaalle sisähierontaa eli emättimen kautta tapahtuvaa hierontahoitoa. Hoitomuoto ei ollut asiallista, eikä siihen ollut lääketieteellistä perustetta. Kolmen pienen lapsen äiti oli tullut vaihtoehtohoitoon, koska kärsi synn. jälkeisestä masennuksesta, paniikkihäiriöstä ja sydänvaivoista.

Kiropraktikko oli taivuttanut englanninkieltä taitamattoman asiakkaan suostumaan hoitoon esittelemällä tälle eng.kielisiä tutkimuksia aiheesta. Mies oli sanonut naisen olevan vakavasti sairas. Oli vakuuttanut, että ilman lantiopohjakanavan avaamista sisähieronnalla sairaus pahenisi eli hän taantuisi henkisesti.Vittu, että kaikkea sitä sattuukin.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

kuuluuko gynekologin työntää sormensa perseeseen? Kysymättä ja mitään selittelemättä.Minusta ei ollut asiallista tehdä niin teinitytölle... olisiko pitänyt nostaa kanne?

Vierailija

Etenkin tuon kyseisen asiakkaan tavoin psyykkisistä oireista kärsivät eivät saa apua terveydenhuollosta, koska eivät suostu uskomaan, että oireet ovat psyykkisiä. Sitten tulee puoskari ja tarjoaa kuuta taivaalta, niin kyllähän siihen epätoivoinen uskoo. Samalla tavallahan porukka kuvittelee, että kaikki mikä tulee luonnosta on puhdasta, ja ostaa sitten valvomattomia ja testaamattomia luontaistuotteita koko kuukausipalkallaan, vetää niitä ja odottaa parantumista, ja päätyy teholle.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat