n 30 v naiset, kadehditteko parikymppisiä? miehenne katselevat heitä mieluummin

Vierailija

kuin ikäisiänne ja oma nuoruutenne on jo takana, edessä enää tympeä keski-ikä...

Sivut

Kommentit (83)

Vierailija

Parikymppisen piukat pyllyt justiinsa:) Parikymppisellä voi kuules takamus hyllyä siinä missä muillakin ja useilla kolmekymppisillä taas voi olla kiinteä takamus...se on elämäntavoista kiinni eikä iästä!

Vierailija

Tämän ikäisenä on perspektiiviä elämään. Sitä tietää, että sinäkin tulet perässä... Me olemme jo eläneet sen ajan. Enkä missään tapauksessa eläisi uudestaan.

Miksi nuoret ajattelee, ettei " vanhat" (niin keski-ikäiset kuin vanhuksetkaan) ihmiset ole koskaan olleet nuoria? Ei kukaa ole syntynyt vanhaksi.

Vierailija

Ne on jotenkin niin rassukoita " pi**a ja viinaa " -ajatuksineen ja jotenkin saman oloisia on ne 20-tytötkin. Ei mitään kypsyyttä eikä kokemuksta. Seksi on mitään sanomatonta koska vielä on epävarma omasta kehosta eikä toista uskalla kunnolla edes koskettaa. No thanks!Itse katselen mielummin kypsiä miehiä kuin siloposkisia pojan koltiaisia. Ja samaa sanoo mieskin, mielummin katsoo 30 perään kuin 20.

Vierailija

Mutta hekin vanhenevat, ja tulee aina taas uusia 20-kymppisiä. Ja totta kait saa katsoa, niin minäkin huomaan hyvännäköiset miehet ja katson. Näkö on vielä tallella...

Vierailija


Olen hyvässä kunnossa oleva kaunis kolmikymppinen jota katselee kaiken ikäiset miehet, myös ne parikymppisten poikaystävät:)Toki oma mieheni saa katsella muita ihmisiä, en ole lainkaan kateellinen nuoremmille naisille. Nuoret ovat epävarmoja ja vielä kovin lapsenomaisia, en kaipaa sitä aikaa yhtään. Nyt on hyvä olla:)Ja vielä tuosta katselemisesta; ihmisellä on luontainen kauneuden kaipuu. En näe siinä mitään pahaa jos oma mieheni katselee kauniita ihmisiä, katselenhan itsekin. Aika vähän mieheni kuitenkin muita katsoo, keskittyy enempi minuun ja poikaamme:)

Vierailija

Mutta kun tulet tähän 30 ikään, huomaat, että elämä jatkuu, myös sinulla. Ei sitä enää jaksaisi ja haluaisi olla parikymppinen, vaikka silloin näytin kyllä tosiaan paremmalta kuin nykyään. Toisaalta omalle ulkonäölleen voi tehdä paljonkin, jos vain haluaa, myös näin yli 30 vuotiaanakin.Että olenko kateellinen, jos mieheni katsoo parikymppisiä? Rehellisesti sanoen, en ole. Saatan itsekin katsoa parikymppistä miestä. Jokainenhan kuitenkin tietää, mikä on katseiden ja oikean hyvän parisuhteen ero. KAtseluvaihe ja sen suurempi lumo meni ohi tuossa parinkympin korvilla. Tähän ikään on jo oppinut arvostamaan ihmisissä muutakin kuin pintaa.Se, minkä ikäisen puolison kuikin valitsee, on jokaisen oma asia. Kyllähän vakka kantensa valitsee, Kypsymättömämpi valitsee itseään nuoremman ja henkisesti kypsä saattaa valita jopa itseään vanhemman. Toisaalta parisuhteessa ratkaisee muutkin asiat kui ikä!Minulla on itse parivuotta nuorempi mies ja välillä tuntuu, että hän on meistä kahdesta järkevämpi ja kypsempi. Suhde toimii meillä ja vaikka en todellakaan ole mikään mallinvartalon omaava ihminen, saan paljon kehuja mieheltäni.Tälläisia ajatuksia yli kolmekymppiselläps: Ap, kun täytät 30, huomaat, että elämä jatkuu ja edessä on paljon muuta kuin ikävä keski-ikä! = ))))

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat