Onko täällä ketään, joka ois käynyt Israelissa lomamatkalla?

Vierailija

Kommentit (11)

Vierailija

Itse ko maassa asuneena tykkäsin eniten pohjoisen vehreämmistä alueista, etenkin Gennesaretin seudusta. Jerusalemia en suosittele ainoaksi etapiksi Israelin matkalla, kaupunkikohteistakin viipyisin mieluummin Haifassa kuin J:ssä.

Vierailija

lomamatkalla pari vuotta sitten. Tel Aviv, Beer Sheva, Kuollutmeri ja Eilat kierrettiin. Kaunis maa kyllä. Meitä ei haitannut muu kuin tiukat turvatoimet lentokentällä, sekä meno että paluumatkalla. Hyvä tietysti, että ovat tarkkoja siellä levottomuuksien takia. Jokatapauksessa näkemisen arvoinen maa, ehdottomasti.

Vierailija

Miksi juuri Israel? Oliko vain maa muiden joukossa...?Itse haluaisin vielä joskus käydä kyseisessä maassa ja nimenomaan motiivina se, kun on ns. raamatun maita.

Olisi ihana käydä edes kerran :)-ap-

Vierailija

Ajattelin, etten koskaan ainakaan matkusata Isaeliin, mutta kun kutsuttiin sinne töihin, lähdin. Kannattaa varata enemmän aikaa kuin vaan viikko jos siellä meinaa käydä.Tuli läheinen suhde ko.maahant:2

Vierailija

ihmiset töykeitä ja tuli tosi huono fiilis lomailla kun jäi sellainen kuva että rahat pois turisteilta, tosi kallista myös.Samaa mieltä oli myös toinen perhe joka oli pari viikkoa ennen meitä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat