Harvon nauran täällä jollekin, mutta isien palstalla

Vierailija

arc03. n kirjoitus sai minut nauramaan :) ja se löytyy aiheesta en mene synnytykseen

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Varmaan mies on turpansa siinä tilanteessa kinni pitänytkin, mutta minkäs sille voi jos ei jostain tykkää niin ei tykkää.Mammat haluaa aina muokata miehensä sellaisiksi että heillä pitäisi olla samat mielipiteet kuin heilläkin.

Vierailija

ekaa kertaa nauroin täällä vauvapalstan jutulle ihan vedet silmissä.Vois olla ihan oman ukon juttuja, samanlainen huumori. Ihana ja hauska kuvaus. Mustakin se on just tollasta vaikka nainen oonkin...

Vierailija

Mun mies oli synnytyksessä mukana ja ihan omasta tahdosta. Tulee ehdottomasti toisenki kerran vaikka vois varmaan yhtyä tohon tekstiin jollain tavalla, koska en ollu ihanimmillani synnytyksessä :)

Vierailija

hymyilyttää vieläkin! Oikeesti, ei ne miehet siellä mitään tee, mutta pitää mennä jos äiti toivoo.

Itse tuntui synnyttäessä, ettei miehestä ollut mitään " hyötyä" , kädestä piteleminen ei paljon helpottanut, mutta ehkä se oli vaan se tietoisuus, että on joku tuttukin paikalla vaikki itse leijaili yksin jossakin kipupilvessä.Nythän ainakin tietää, mikä vaiva tuon ihanaisen prinsessan saattoi maailmaan...eikä se ollut helppoa prinsessallekaan!!! Hyvä, ettei nuoraan hirttynyt. Ei siis naureskele enää mieheni synnytykselle ja pidä sitä helppona juttuna.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat