Onnistuuko Crossway+sisaristuin/seisomalauta

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei!Onko kellään kokemuksia Emmaljungan Crosswaystä sisaristuimen tai seisomalaudan kanssa yhdistettynä? Onnistuuko lainkaan? Aloin miettiä, miten uusi vauva ja esikoinen oikeastaan sitten kulkevat samoissa rattaissa... Toivottvasti jollain olisi kokemuksia! Laittakaahan huomioita, muutkin kuin crosswayn omistajat, joilla kuomurattaat. Kiitos!

Kommentit (2)

Vierailija

... että jos kävelet vauhdilla ja/tai pitkillä askeleilla niin tuppaa vähän potkimaan tuohon lautaan, mutta niin taitaa olla kaikkien vaunumallien kanssa. Crossway kuitenkin rullaa niin helposti että itse kävelin paljon sivulla ja työnsin pelkästään toisella kädellä ja vaihdoin välillä puolta. Isoveli kehitteli myös eri tyylejä - etuperin, takaperin laudalla, kyykyssä istuen... :)

Vierailija

Meillä Crossway. Isoveli oli jo 3 kun vauva syntyi joten seisomalaudalla pärjättiin kokonaan. Toimi moitteettomasti ja paljon ollaan sillain liikuttukin, kotona ja matkoilla. En muista laudan nimeä mutta tukeva, suht isoilla pyörillä, koiran kuva seisomapinnassa.Tietty talvella oli raskas yhdistelmä jos ei aurattu, mutta tulipa itselle samalla liikuntaa :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat