En rakasta miestäni, mutta mennään naimisiin.

Vierailija

Järkiavioliitto. Pieni vauva meillä. Järkee vai ei?

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Kunnolla ajan kanssa puhuminen voi auttaa. Tai jos mahdollista, ni käykää juttelemassa ulkopuolisen kanssa tästä. Ehkä lapsi sekoittaa tunteesi ja ajatuksesi, ehkä jännität häitä ja sitä sitoutumista että rakkaus unohtuu. Siirrä häitäsi jos voit, älä peru, älä mene naimisiin nyt jos tunnet noin. Hääpäivän pitäisi olla onnellinen päivä!

Ei elämä ruusuilla tanssimista ole, mutta ei sitä väkisin onnetonkan tarvii olla.Jaksamista sulle! Ole itsekäs, se on sun loppuelämä.

Vierailija

Ehkä vika oli siinä ettei kiintymys ole ollut alunperinkään tarpeeksi voimakas ja syvällinen, vaikka sitä onkin aikoinaan määrittänyt rakkaudeksi.

Vierailija

Ei nykyään tarvitse yhteisen lapsen takia naimisiin mennä. Selvittäkää asiat, pysykää ystävinä jos ei muuta. Naimisiin vain lapsen takia on todella typerä teko. Miten muka olisit onnellisempi sitten? Mikään muu ei muutu kun että olet sitoutunut virallisesti ihmiseen jota et rakasta.

Vierailija

Mitä avioliitto sinulle merkitsee?

Minkä luulet muuttuvan elämässäsi jos menette naimisiin?Henkilökohtaisesti en ymmärrä miksi mennä naimisiin, jos ei itsestä tunnu siltä. Kuulostaa, kuin et arvostaisi avioliittoa instituutiona lainkaan...On juridisesti hyvä, että olette naimisissa kun teillä on lapsi. Mutta kaikki hyvä, mitä avioliitosta lapselle juridisesti koituu, on mahdollista saada aikaan myös keskinäisillä sopimuksilla, testamenteilla, isyyden tunnistamisella ym.

Vierailija

Jos lasta tehdessä n. vuosi sitten(?) rakkautta oli, mutta nyt sitä ei ehkä enää ole, niin voi olla kyse siitä ihan joka suhteeseen tulevasta arjesta. Enpä neuvoisi tekemään mitään hätiköityä kuten perumaan häitä, mutta ehkä kuitenkin siirtämään niitä, jos vain mahdollista, että saa miettiä rauhassa elämän tarkoitusta ja muita yhtä kevyitä aiheita.Nyt olet vastuussa myös lapsellesi teoistasi ja näin ollen kaikki teot mitä päätät tehdä täytyy olla todella punnittuja ja harkittuja.

Vierailija

naimisiinmeno voisi olla sitten uusi alku tai jotain.

mutta älä mene nyt jos tunnet noin miestäsi kohtaan, koska muutoin tunnet vain olevasi jumissa huonossa avioliitossa. moni muutenkin luovuttaa parisuhteen ylläpitämisen siinä vaiheessa kun menee naimisiin.

Vierailija

Kaikki auttaminen kotona loppui kun vauva tuli taloon. Mies haluaa naimisiin, mutta mulla kun ei oikein ole tunteita häntä kohtaan. T:ap

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat