Hei!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Saimme tänään katastrofaaliset tulokset spermanäytteestä!Vain 6% siittiöistä normaalin muotoisia ja vain 1% nopeasti suoraan eteneviä... Diagnoosikin kuulostaa kamalalta: Astenoteratozoospermia! Huh huh!Te, jotka olette vastaavassa tilanteessa, onko meillä siis mitään mahdollisuuksia saada lasta? Lääkärin kanssa juttelen vasta ensi viikolla, mutta tässä nyt maailma kyllä romahti täysin!Voiko näytteen laatuun (esim. siittiöiden liikkuvuuteen) vaikuttaa se, että avustin miestä näytteenotossa hieman suulla... Emme ajatelleet, että se vaikuttaisi, mutta kyllä kai se tuohon pH-arvoon ainakin voi vaikuttaa.Hjelppivä!-Q-

Kommentit (2)

Vierailija

Meillä alunperin sama diagnoosi miehellä, ja vuosia väännettiinkin hoidoissa. Laatu vaihteli aluksi kovinki. Välillä yritettiin IVF;ää mutta yleensä ICSI;llä mentiin. Vei meiltä nelisen vuotta ja lukuisia siirtoja kunnes katasrooffi hoidon jälkeen kaksospojat -02. Katastrofilla tarkoitan ettei siittiöitä yht`äkkiä löytynytkään ja saivat tehdä töitä useasta näytteestä että pari vintiötä saatiin kiinni,tuloksena kaksi alkiota.

Nyt kun aikaa on kulunut ja toiveissa vielä yksi vaaveli niin kas kummaa miehen näyte oli parantunut hämmästyttävän paljon ja kesäinen hoito olikin IVF ja hyvin meni...paitsi tietty nämä negat mutta hedelmöittyminen buenoa!Meillä vielä siis minusta johtuvana torven poisto ja toinen tukossa.

Eli nou hätä!!Muista että yksikin siittiö riittää!

Vierailija


En osaa sanoa, että onko teillä teoriassa mitään mahdollisuuksia luomuraskauteen (käytännössäkin voi olla aika mahdotonta, mutta joskus tapahtuu " ihmeitä" )... mutta ainakin ICSI:llä teillä on tosi hyvät mahdollisuudet - siinähän ei tarvita kuin 1 siittiö yhtä munasolua kohden!Tsemppiä!Eemeli 41 v. (munikset siis jo vähän " vanhat" ja simpat kiveksistä, joten meidän tapauksesta ei tarvitse " pelästyä" )

(mun yleinen mainospätkä: 4*ICSI takana, otetaan lahjoituksena vastaan ylijäämälääkkeitä ulkomailla loppuvuodesta olevaan hoitoon: Menopur / Menogon, Pregnyl, Orgalutran... mailaile:

eemelikaksi@hotmail.com)Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat