Mulla olis hiukan höpsö kysymys noista veroehdotuksista:

Vierailija

Ensimmäisessä veroehdotuksessa tuli takkiin ja laskua. Nyt tässä toisessa korjatussa verolipussa tulikin veropalautusta reippaasti. Voinko heittää ensimmäisen lipun laskut roskiin vai pitääkö ne maksaa?

Kommentit (7)

Vierailija

jos se siis tosiaan on verolippu. Niihän siinä lukee että korvaa edellisen silloin ja silloin päivätyn verolipun.Mutta kiinteistö jms verot on erikseen, niitä se ei korvaa.

Vierailija

Eli jälkimmäinen on oikea.Tosin....jos ensimmäisessä oli isot mätkyt ja nyt on isot palautukset etkä ole tehnyt isoja muutoksia siihen veroehdotukseen niin kannattaa käydä todella tarkasti nämä kummatkin verolaput läpi (varsinkin tämä uusi).Tsekkaa että siellä on palkka- yms. tulot ja vähennykset oikein. Verovirkailijoillakin voi nimittäin tulla näppisvirheitä ja sekin saattaa vaikuttaa siihen että isot mätkyt muuttuvat isoiksi palautuksiksi (ja tietenkin toisinpäin).Syy miksi nämä kannattaa tarkistaa itse heti on se että veroviranomaisella on oikeus vielä 10v päästäkin periä takaisin rahoja (korolla) jos verolapussa on ollut virhe...vaikka se olisi ollut heidän tekemänsä virhe... Verovelvollisella kun on velvollisuus tarkistaa verolapun oikeellisuus.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat