Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

mikään. Pelkää perunaa ja soosia kyllä vetelee. Keitoistakin porkkanat nyppii pois. Muusiin laitoin kerran porkkanaa niin syömättä jäi. Hedelmät onneksi kelpaa.

Kommentit (2)

tykännyt jos on laitettu vihannesta hienona jonnekin sekaan= mössö. On alkanut syödä viime aikoina ihan mielellään perusraasteita, ja sitten kurkkua ja paprikaa...lisäksi mä teen usein niin että illan mittaankin pilkon vihanneksia tai omppua/ päärynää tms kulhoon paloiksi...ja häviävät kyllä alle aika yksikön... Pikku hiljaa paranee, tomaatti on ykkösinhokki, ja poitsu ei siedä mitään vihreitä mausteyrttihitusia ruuassa, ilmeisesti jotenkin herkästi aistii maut tms...

Vähitellen lisäystä ja ihan perusmakuja, eikä pilata niitä maustamalla liiaksi.

.. ei koskekaan vihanneksiin jos ne ovat ruuan seassa tai salaattina (pilkottuina pieneksi). Sen sijaan isompien palojen dippaamisesta hän tykkää. Kannattaa ehkä kokeilla muidenkin ronkelien: eli suurehkoja kurkunpaloja, miniporkkanoita, kukkakaalinpaloja ja paprikarenkaita kastetaan kermaviilidippiin (eli sellainen sipsidippijauhe sekoitettuna kevytkermaviiliin). Ja sormin saa syödä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat