Mukava neuvolantäti Kuokkalan alueelta haussa!

Vierailija

Hei, Kertoisiko joku ystävällinen kokemuksiaan Jyväskylän Kuokkalan terveyskeskuksen neuvolan terveydenhoitajista. Olemme juuri muuttaneet paikkakunnalle ja pitäisi ottaa kohta puoleen yhteyttä neuvolaan. Saako oman terveydenhoitajan valita vai meneekö se katuosoitteen mukaan?Entisessä kotikunnassa vaihdoin kertaalleen vauvani terveydenhoitajaa (kerran vuodessa on mahdollista vaihtaa). Olisi kiva löytää täältäkin mukava ja potilaalleen aikaa varaava hoitaja. Te alueen äidit tiedätte parhaiten, joten auttakaa!

Kommentit (4)

Vierailija

Täällä Jyväskylässä menee neuvolantädit asuinalueen mukaan. Itse kuulun Kuokkalan alueeseen ja neuvolan tätinä on Kaarina Jokinen, aivan ihana täti, joka ei turhia vaahtoa käyristä ym. Muutenkin olen erittäin tyytyväinen siellä saamaani palveluun.

Vierailija

Hei!

Pakko kompata edellistä kirjoittajaa ja kehua Kaarinaa Kuokkalan neuvolasta. Erittäin kokenut ihminen ja sydän paikallaan!

Mutta huonoa sanottavaa ei ole tuon neuvolan kenestäkään hoitajasta, joista joskus kokemusta esim. lomasijaisina ym.Valitettavasti meillä saattaa olla vaihto edessä muuton vuoksi, mutta toivon että yhtä ammattitaitoinen henkilö löytyisi. Tosin enää asia ei ole niin tärkeä, kun jo kaksi poikasta on saatu 3 v ja 3 kk ja 8 kk ikään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat