Seuraa 

Heips!Omalääkäri laittaa meille lähetteen Valkeakosken aluesairaalaan lapsettomuustutkimuksiin. Onko kenelläkään kokemuksia jonotusajoista tai muuta tietoa kyseisestä paikasta. Olisin kovin kiitollinen. Kuinka pitkälle siellä osataan? Tehdäänkö siellä esim. IVF-hoitoja, vai laitetaanko sellaisiin Tampereelle?Kuten jo mainitsinkin yhdessä viestiketjussa, olen todella innoissani, että asiat etenevät!

Kommentit (3)

Taidan soittaa ensi viikon alussa sinne Valkeakosken aluesairaalaan, ja kysyä heiltä tarkemmin. Mieluummin menisin Tampereelle suoraan. Kiitos teille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Enpä ole kuullutkaan että Valkeakosken aluesairaalassa tehtäisiin moisia tutkimuksia,en siis voi tuohon kommentoida. Itse Koskilaisena olen alusta asti käynyt tutkimuksissa ja hoidoissa Tampereella,olishan tota matkakuluja säästyny jos osan käynneistä ois voinu käydä omalla paikkakunnalla mutta en valita,VAALSilla kun ei noin yleensäottaen ole hyvä maine.... Voin kyllä olla väärässäkin,mene ihmeessä jos lähetteen sait,ohjannevat eteenpäin=)-eternal pp9-

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat