KYLPYHUONEESEEN LIUKUOVET ?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

hei,onko kellään kylpyhuoneessaan liukuovia- siis sellaisia, jotka luonnollisestikin kestävät vettä- lähinnä turvalasia tms.meillä kun on kylpyamme, ja siihen olen teettänyt suihkuverhot. nyt muutaman vuoden käytön jälkeen ne verhot ovat osittain rikki ja huonon näköiset, nuhraantuneet- en haluaisi enää verhoja koska eivät näköjään oikein kestä (vaikka teetettiin, ja niissä on kaksi osaakin)no, mutta etsin siis sellaisia kiskoihin kiinnitettäviä liukuovia, jossa voisi olla vaikka mattalasi tms. siis sama tekniikka kuin inarialla tai kirenalla. he eivät myy vedenkestäviä.elikäs- kuka tietää näistä jotain ?? missä hinnat likkuu ?kiitos !!

Kommentit (7)

Vierailija

mutta Idon kuvastossa ainakin on ns. ammeliukuovet. Tosin kuvassa näyttäisi olevan amme syvennyksessä ja sitten nämä liukuovet siinä ammeen reunasta ylöspäin.

Vierailija

ja ammeessa suihkutellaan niin vesi valuu sitten ovia pitkin lattialle eikä ammeeseen kuten tarkoitus on. Jos asutte vanhassa talossa, lattialla ei välttämättä ole oikeaa vedeneristystä ja seurauksena saattaa olla vesivahinko...

Lisäksi kun liukuovet on auki ja niissä on vesiroiskeita edellisen suihkuttajan jäljiltä, vesi jää tavallaan kahden oven väliin jumiin. Luulenpa että se aika nopeasti näkyy likana ja homeena ovissa tai ovien kiinnityksissä (vaikka olisivatkin kosteudenkestäviä)

Itse hankkisin vaan uuden suihkuverhon. Meillä esim. on pari eri suihkuverhoa, joita pesen ja vaihdan. Halpa ja toimiva ratkaisu.

Vierailija

on sellaiset lattiasta kattoon olevat liukuovetkin. Varmaan käyvät myös ammeen kanssa, koska kokoja oli erilaisia.En nähnyt tuolla heidän nettisivuillaan ko tuotetta, mutta kuvastossa on ainakin.Vierailija

enpä olekaan aiemmin ajatellut lasitusliikettä. kiitos siis paljonvinkistä- miten on teillä toiminut ?Kiitos myös Idon kuvasto-vinkistä.

Vierailija

koska tilannehan on sama suihkualtaassa- tai siis sellaisessa missä on suihku ja ympärillä lasiseinät tms. jäähän se vesi siinäkin suoraan lattialle laattojen päälle. meillä oli aiemmin samassa paikassa suihkutila jossa vain lasi(tai oikeastaan muovi) seinällä erotettu osio, eli se vesi meni suoraan sille samalle lattialle. nyt siinä on sentään päällä se kylpyamme, ja ainahan kylpyammeessa ollessa räiskyy myös vähän siihen ympärille.olen vieläkin sitä mieltä että suihkuverho on aika nuhrusen näköinen- olenhan sitä kokeillut jo 2 v. eikä kyseeassä ole mikään halpismalli vaan kankaasta ja muovista tehty tuplasuihkuverhot.siis tietääkö kukaan näistä liukuovista edelleenkään---?

Vierailija

lasitusliikkeellä oli täys alumiiniset reunalistat, jotka kestävät vettä. Lasiksi siihen voi laittaa sitten oman maun mukaan etsattua (verrattuna hiekkapuhallettuun tähän ei jää sormenjälkiä, eikä lika tartu pintaan kuten hiekkapuhalluksella rikottuun lasinpintaan), kalvoa, kuviota... karkaistuna tietysti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat