Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

annetaas palaa näin sadeilman kunniaksi, minäpä aloitan:Ja tämän jutun kertoi ystäväni joka asuu keravalla ja tämä on tosi.Hän oli miehensä kanssa syksyisenä iltana kävelyllä jossain päin keravaa ja erään postilaatikkorivin luona seiso vanhanaikaisiin valkoisiin vaatteisiin pukeutunut nainen joka tuntui tutkivan laatikoiden nimiä. He ihmettelivät hieman tuota ilmestystä mutta kävelivät ohi sen kummempia katselematta ja naureskelivat sitten siinä mennessään. Ystäväni vilkaisi kuitenkin vielä taaksepäin ja ja meinasi saada slaagin, nainen LEIJUI ilmassa ja oli kääntänyt katseensa heihin. Ystäväni sanoi miehelleen että katso, ei voi olla totta! mies totesi saman asian ja tulipa pariskunnalle kiire. Hahmo seurasi heitä jonkunmatkaa ja ystäväni kertoi että oli todella karmaiseva kokemus. Hänen miehensä myös todisti asian ja ilman hänen paikallaoloaan en olisikaan uskonut koko asiaa.Toinen tapahtui (ja on tapahtunut MONELLE) Tampereella haiharassa. Siellä on vanha nukkemuseo joka on vanhan kartanon yhteydessä. Siellä tapahtuu öiseen aikaan paljon yliluonnollisia asioita. Esim. Järveen menevällä polulla kuuluu öisin kavioiden kopsetta (hevosvankkureissa olleet hevoset olivat pillastuneet ja juosseet järveen hukkumaan), polku näyttää loputtomalta. Metsässä tapahtuu paljon kummallisuuksia joista ei hiiskuta koska muuten leimattaisiin täysin hulluksi, eräs poika porukastamme sekosi kun kävi kusella kun aloitimme kaljoittelemaan metsässä...Kommentit (28)

Samalla sain tietää että mummoni oli kuollut täsmälleen samalla hetkellä kuin meidän iso perintökaappikello oli pysähtynyt illalla. Silloin kyllä karmi!

.. myös meillä mummon vanha heiluriseinäkello pysähtyi siihen aikaan, kun hän kuoli yllättäen tielle kauppamatkalla. Jätimme kellon vetämättä uudelleen käyntiin, mutta kun talo viimein myytiin ja tyhjensimme sen, niin viimeisenä ottaessamme sitä kelloa seinältä, sepä alkoikin soida. Tilanne oli aika erikoisen tuntuinen, koko perhe siinä läsnä vielä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kavereiden kanssa nuorempana mentiin spiritismiä ja kysyimme menenkö minä naimisiin silloisen poikaystäväni kanssa. Lasi liikkui ja kirjaimista muodostui eräs nimi (ei siis vastannut kyllä tai ei). Tänä päivänä en tosiaan ole naimissa tuon pojan kanssa vaan hän on naimisissa sen nimisen naisen kanssa joka muodostui kirjaimista.

joka oli päässyt pahaksi eikä ennuste ollut ollenkaan hyvä. Äitini oli lähtenyt ulos tupakalle, ja mies oli tullut käymään pihalla eikä ollut sanonut mitään muuta kun " paranna minut" , ja mies oli parantunut äitini läsnäolosta. Mies on edelleen hengissä, tapauksesta on jotain 10v.

Lopulta hän hermostui ja sanoi, että vatsassa on vain yhdet sydänäänetkin. Myöhemmin ultrassa kävi ilmi, että olin oikeassa. Meillä oli aika hauskaa... Ja tämä tarina on siis tosi, vaikkei mikään kummitustarina olekaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat