Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Itselläni oikein voimakas allergiareaktio vie jalat alta kun sattuu vatsaan niiiiiin paljon.

Sivut

Kommentit (107)

enkä valitettavasti menettänyt tajuani hetkeksikään. mm. masani repesi. autossa istuin jumissa puolituntia ennen ambulanssin saapumista sitten armeliaasti menetin tajuntani.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

synnytys ilman kipulääkkeitä tai mitään lievitystä oli kyllä KAAMEAA! Toivon todella että olisin menettänyt tajuni, enkä olisi hengissä selvinnyt jos olisi kauemmin kestänyt. Se kipu on niin valtavaa, tuntui todella epätoivoiselta ja ahdistavalta! Niin suurta kipua en ole edes hampaissani tai ikenissäni tuntenut!

Eli edellinen avomieheni oli kuolla (ja hetken luulinkin että kuoli jo). En saanut henkeä, pisti rintaan hengittäminen, pyörrytti, sattu vatsaan ja päähän.. Mitään elimellistä vikaa minusta ei löytynyt, vaikka lääkäri tarkisti tuon " kohtauksen" jälkeen. Eli oli puhtaasti henkistä, mutta muistan kyllä että fyysiselle tuntui..

sen pahempaa ei voi kuvitellakaan olevan!Olen monet kerrat pyörtynyt ja huudan ja itken kivusta,mikään ei auta,ei sitten mikään.Kestää n.6 tuntia yhteen putkeen ja on tuskaa!Luulen että on 100 kertaa pahempaa kuin synnytys ja on joka kuukausi.

Toinen on oiken viimeisen päälle oleva hammaskipu,ei mikään pieni jomotus vaan oikein juuria myöten tuleva kipu ja toinen minkä olen laskenut maailman kauheimmaksi kivuksi enkä koskaan sitä toivo kellekkään oli kun anginan seurauksena tuli paise kurkkuun ja sitä kun sitten puuduttelivat ja puhkoivat ja imivät niin....hyi,se oli niin kamalaa etten enään koskaan toivo kokevani samaa,sattuu kun valmiiksi jo tosi tulehtuneeseen ihoon pistetään neuloilla ja saksilla ja yök!!!!!!!!

*noidannuoli, olin vielä yksin kotona kun mies työmatkalla ja koira hoidettavana...

*kouristuksenomaista jatkuvaa kipua mahassa ulkomaamatkan aikana johtuen turistiripulista ja syömättömyydestä kun sairastan refluxtautia, luulin kyllä kuolevani

*nivelsiteet ja veneluu poikki jalassa, kävelin vielä melkein koko kesän sillä töppösellä ennen kun leikattiin, täytyy sanoa että sen kesän aikana kipukynnys kyllä kasvoi

*synnyksessä avautumisvaihe oli täyttä tuskaa, ponnarikin aika kaamee

Ihanaa kuulla,että on edes yksi kohtalotoveri.Olen aina luullut että olen yksin tämän ongelman kanssa.Samaten mullakin lentää laatta ja ripuli ja taju on monta kertaa lähtenyt.Sanoit että synnytys ei ollut mitään siihen verrattuna.Itse en ole synnytystä kokenut,toivottavasti itsellänikin on sitten noin..Oletko löytänyt kipuihin mitään apua?Minulla ei sitten kertakaikkiaan auta mitkään lääkkeet yms,kaikki on kokeiltu,ei auta kuin kärsiä ja joka kerta luulen että kuolen!

T14

Hammassärky päihitti kaikki synnytyskivut mennen tullen. Hammasta särki suurehkon paikkausurakan jälkeen. Puudutuksen jälkeen ei mikään auttanut, vaan kipu oli suorastaan helvetillinen ja kaikkia kipulääkkeitä oli otettu jo maksimimäärä.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat