Vierailija

Eikä mitään pikagoogletuksia, vaan kotioloissa hyväksi havaittu ohje.

Kommentit (2)




* ½ pint of milk

* 2 ounces of flour

* 1 teaspoon baking powder

* Butter







First mix the flour and baking powder together, adding the milk slowly.



Put the batter aside, for at least two hours, or the pancakes will not be light.

Use a six-inch frying-pan and for this size half a teacup of batter will be required and a piece of butter half the size of a walnut.

Just let the butter get hot, and thoroughly grease the pan before putting in the batter.

Turn with a broad-bladed knife as soon as brown, and brown on the other side.

Roll when done, and sift powdered sugar over the pancakes.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat