Katsoitteko sen dokumentin, jossa oli progeria-tapauksen lisäksi

Vierailija

joku muuta harvinaista ihosairautta sairastava 12-v tyttö? Hänellä siis vain iho vanheni, mutta sairaus ei välttämättä muuten vanhenna häntä ja voi elää vanhaksikin.Huhuh, todella järkyttävää. Lapsi näytti kasvoista noin 50-vuotiaalta ja oli mahdoton mieltää hänet 12-vuotiaaksi. Lisäksi ei ollut muuten niin " sairaan" näköinen, että ihmiset tajuaisivat hänen olevan sairas. Häntä mm. " rouviteltiin" aina kaupoissa, koska tosiaan näytti noin 50-vuotiaalta kasvoiltaan. kroppa oli sitten tavallinen murrosikäisen kroppa. Kasvojenkohotuksia oli tehty jo 2 ja kolmannen halusi säästää myöhemmäksi.

Kommentit (2)

Vierailija

Miten aikuiset ihmiset ihan oikeasti voivat olla niin ajattelemattomia ja epäkohteliaita?!?!?!

Takuulla houkuttelee katsoa tarkemmin, mutta kyllä jokainen hyvätapainen ihminen tietää, että niin ei pidä kuitenkaan tehdä, saatikaan, että menee ja puhuu rumasti.Kyseiset lapset/nuoret olivat kyllä kertakaikkisen upeita ja urheita. Ei voi kuin ihailla.

Vierailija

ja ko. tytöllä se oli jotenkin lievempää muotoa. Dokkarissahan sanottiin, että jos tauti siirtyy tytöllä sisäelimiin (keuhkoihin ja sydämeen), niin se olisi fataalia.En voinut olla itkeskelemättä ohjelmaa katsoessani. Ne pienet tytöt kuulostivat niin tosi viisailta ja tyyniltä puhuessaan tuntemuksistaan...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat