Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi monet esim kaupungien vuokrataloissa asuvista eivat halua satsata asumiseen, mutta silti auto on viimisen paalle? Itse ainakin asun e...

Vierailija

kuin toisinpäin..

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Ja että halpaa muka.....Samalla rahalla lyhentäis omaa asuntoa kuukaudessa.Idiootit asuu vuokralla.
tämänkokoisen asunnon lainaa tältä alueelta missä aumme.Laskin huvikseen lainalaskurilla niin maksuerä olisi 300 000 lainasta 1584¿/kk ja siihen päälle muut asumiskulut. Että kyllä on havempaa vuokralla

Vierailija

Ainakin meidän asunto oli. Nyt asutaan omassa asunnossa, kuluja enemmän, siis ns. juoksevia kuluja lainan lisäksi. Halvemmaksi tuli kaikin puolin vuokra-asunto ja asuttiin leveesti isossa asunnossa. Hyvä auto piti olla pitkän työmatkan vuoksi, siis turvallisuus syistä.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Ja että halpaa muka.....Samalla rahalla lyhentäis omaa asuntoa kuukaudessa.Idiootit asuu vuokralla.
Menen heti sinne!!

Eli asutaan 97 neliö uutta asuntoa Helsngissä ja uskallan väittää, että mun maksamalla 200e/kk ei lyhennetä mitään lainaa.

Ja väitätkö muka, että pankista saa lainaa pätkätöitä tekevä yh-äiti??

Jos saa, kerro sekin, mistä??!!!

Vierailija

mutta omistusasunnosta vain vastikkeesta ja koroista. Rahaa ei muutenkaan ole kovin kaksisesti, ja tuskin lainaa edes saisi niin pienillä tuloilla. Opiskelija-asuntojen vuorkat, joihin sisältyvät kaikki asumiskustannukset, ovat yleensä matalia. Miksi siis ostaa oma?Vierailija:

Lainaus:


Ja että halpaa muka.....Samalla rahalla lyhentäis omaa asuntoa kuukaudessa.Idiootit asuu vuokralla.

Vierailija

Asunto on tilava ja toimiva rivitalokaksio 60neliöö, ja oma pikku piha sekä etu- että takapuolella. Tätä saa laitella ihan mielensä mukaan, ja huolto- sekä korjauspalvelut pelaa. Ja kun vuokra on halpa, on mahdollista ajaa vähän paremmalla autolla ja laittaa rahaa sisustukseen sekä pihaan :) Omaa mitään rivarikämppää (tai vielä vähemmän kerrostalokämppää) en edes halua, jos joskus on varaa rakentaa omakotitalo kolmen hehtaarin tontille (tai ostaa sellainen valmiina) niin sittenpä ehkä. Kesämökin olen ajatellut joskus ostaa :)

Vierailija

Helpompi saada autoon laina kuin asuntoon? Joillakin ei vain ole mahdollisuutta saada sitä 150.000¿-200.000¿ lainaa joten suotakoon heille sitten ne 20.000¿ autot.

Vierailija

Ootellaan se kolme vuotta, että sen saa myydä. Siihen asti asutaan tässä opiskelija-asunnossa ja säästetään omaa asuntoa varten. Siihen mennessä ollaan toivottavasti valmistuttukin ja päästy vakituisiin töihin.Kelpasiko selitys?

Vierailija

Mielestäni ei ole mitään järkeä satsata vuokra luukkuun. Sitten kun on omistus asunto sitten vasta viitsin ostaa enempi sisustus juttuja ja uusia huonekaluja. Autoni tosiaan on viimesen päälle.

Vierailija

Harmittaa kun mies vaihtoi uuden auton, kun olisi voitu säästää omakotitaloon. Nyt asutaan kerrostalossa, tosin omassa, mutta musta on turhaa laittaa autoon rahaa. Mies perusteli sitä ajomukavuudella, turvallisuudella ja sillä, että jos vanhasta meinasi saada vielä jotain, se oli pakko vaihtaa nyt. Mutta tämä siis vain mun arvojärjestykseni. Voisin pitää ihan pientä ja vanhaa autoa siltä varalta että joskus tarvii jos saisin unelmataloni.

Vierailija

Kyllä se on halvempaa, ei tietty aina. Nykysen kiinteistömme jäte, vesi, sähkö, kaapelitv, netti ym. kulut + lainan korot tekevät miltei sen, mitä entisestä isommasta maksoimme vuokraa. Lainanlyhennys tulee vielä siihen lisäksi, samoin korjauskulut, jotka ennen maksoi vuokranantaja eli kaupunki.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat