Toisella IVF/ICSI hoidolla plussanneita?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Itse elättelen tässä piinikselläni toiveita josko meillä vihdoin olisi tuuria mukana. Ois kiva tietää että onko monellakin käynyt niin, että eka hoito ois mennyt pieleen PASseineen ja sitten toisella lykästänyt, kun stressi rupeaa helpottamaan?*plussapöpöä täältä metsästäen*CC pp8

Kommentit (8)

Vierailija

Eli ensimmäisestä ICSI:n tuoresiirto toi kiinnittymisyrityksen, mutta ei johtanut sen pidemmällä. Pakkaseen ei tuosta ekasta saatu mitään.

Toisen ICSI:n tuoresiirto toi puhtaan negan, mutta elämän eka PAS

elokuussa toi sitten sen toivotun plussan =)

Vierailija

Negaa tuli tästä toisesta icsistä meille :( mutta toivotaan että muilla käy parempi tuuri :)

Pakkasessa on noita huuruja 6 kpl jotenka jossain vaiheessa niitä sitten siirtelemme, nyt kuitenkin lähden palstataukoilemaan (kuitenkin välillä tänne kurkkien). Toivottelen kaikille hyvää loppuvuotta, ja onnea raskauksiinne ja synnytyksiinne, ja tietenkin siihen perhe-elämään :) Kyllä me neganneetkin siitä toivottavasti joskus saamme nauttia :)Hiukan jo piristynyt

CC

Vierailija

olen aivan ihmeissäni, mutta olisiko sitten niin ettei täällä pyöri niin paljoa tota porukkaa..Ei muuta kuin hyvää matkaa teille kaikille kohti äitiyttä :)

Vierailija

ensimmäinen icsi tuoresiirto ei kiinnittynyt ja pakkaseenkaan ei saatu mitään. Toinen icsi tehtiin vajaan 6kk kuluttua, josta saatiin kaksi alkiota ja yksi siirrettiin ja raskaus alkoi. Tästä meillä nyt tyttö 1v 10kk. Sitten pas tästä icsistä ei onnistunut. Ja nyt tehtiin syyskuussa kolmas icsi josta saatiin yksi alkio ja tuli kiinnittyi mutta tuli kesken heti alku vaiheessa. Joten toivoa on. Nyt sitten menen jälkitarkistukseen ja pyrin saamaan uuden maksusitoumuksen, kun ollaan julkisella hoidoissa. Tsemppiä kaikille.

Vierailija

Onnea mielettömän paljon !!

olet mun idoli ;) tähtään tuohon tulokseen myös :)

Kiitos kun vastasit, ja onnellista odotusta :)CC pp8

Vierailija

2. ivf ja tuloksena ihana, nyt jo vuoden ikäinen poika. En tiedä, vaikuttiko stressin vähentyminen verrattuna ekaan iv:ään...Nyt odottelemme uutta ivf-aikaa, jotta saisimme esikoiselle seuraa!

Vierailija

Meillä myös toinen IVF onnistui. Ekasta tuloksena puhdas nega ja passiin alkiot ei selvinneet. Toisessa IVF:ssä stressi oli kyllä vielä edellistäkin kovempi mutta niin vain onnistui!Baby ja poika kohta 3kk!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat