Verta 4-kuisen kakassa!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mistähän voi johtua, että äsken oli 4-kuisen poikamme kakassa veriviiruja? Syö pelkkää rintamaitoa ja vaikuttaa muuten terveeltä.

Kommentit (2)

Vierailija

poikamme on nyt myös 4 kk.kahdesti on ollut kakassa verta vähän. soitin ja kysyin neuvolasta, sanoivat että rintaruokituilla voi joskus olla. ei ole kuulemma vaarallista ja syytä siihen ei ole tiedossa. tietysti jos veren tulo on runsasta ja jatkuvaa, on lääkäri-reissu paikallaan. uskoisin et kuitenkin samaa kun meillä, ettei syytä huoleen.

Vierailija

Punertavat viirut ovat luultavimmin sieltä peräsuolesta. Rusehtava väri taas kertoisi siitä, että veri saattaa olla tullut muualta elimistöstä, eli punaista pahempi. Tarkkaa syytä me ei koskaan saatu tietää, vaikka on lääkärilläkin käyty ja kakkanäytteitä otettu. Peräsuolentulehdus mm. voi olla yksi syy. Suolisto saattaa olla pienellä vauvalla vielä kehittymätön ja siitä saattaa aiheutua tällaisia juttuja. (Kuten myös vihreää haisevaa kakkaa jne) Jos niitä viiruja tulee useasti, niin sitten toki kantsii ottaa selvää tarkemmin, että mistä kyse.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat