Vierailija

Miten se vaikutti jatkossa?



Ja nyt mua ei kiinnosta " jätä tuollainen mies" tai " etkö arvosta itseäsi jättämällä toisen" ja muut vastaavanlaiset puheet :)

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sain tietää vuosi sitten tapahtuneesta tässä keväällä ja käymme pariterapiassa.

mies katuu kovasti, muttei osaa ajatella miten paljon asia pyörii mielessäni ja miksi vieläkin purskahtelen itkuun silloin tällöin :' ( .Suutun välillä aivan mielettömästi ja tekisi mieleni pistää lihoiksi koko mies. Terapeutin mukaan ihan normaalia käytöstä kuitenkin.

Voimia sinulle!!!

Eli ei pelkästää yhden kerran pettämistä vaan muutamia naisia ja pidempi suhde, paljon valehtelua ja pahaa mieltä.

Kyllä toisinaan asia vaivaa ja saatan suuttua ihan olemattomista asioista ja kaikki riidat aina jossakin vaiheessa siirtyy pettämiseen yms. Mutta siltikin aijon mieheni kanssa jatkaa

Petäjänaisena voin sanoa että myös pettäjä osaa olla harmissaan tapahtuneesta ja katua.. Kyllä miehetkin on tunteellisia ihmisiä siinä missä naisetkin!

Oikeasti tuo pettäminen oli vain pitkän eroamisvetkuttelun loppuhuipentuma, tuo tapahtuma vain laittoi asioihin vauhtia. Todelliset ongelmat olivat muita ja tilanne ajautui tuohon. Mieheni ei varmasti olisi pettänyt, jos alunalkaen kotona olisi ollut kaikki kunnossa.



Mutta toivotaan onnistunutta jatkoa sinulle, mitä sitten päätätkin tehdä.

Mies ei pääse irti addiktiostaan. Ekan kerran sain tietää puoli vuotta seurustelun aloittamisesta. Olimme seksin täyteisellä lomalla ja viikkoa myöhemmin jäi kiinni netin kautta tekemistään ehdotuksista potentiaalisille seksikumppaneille. Siis vaikka kaikki olisi erittäin hyvin keskenämme ja varsinkin sängyssä, niin silti hän pettää.

Minä en tunne mitään pettäessäni. Valitsen kumppanikseni miehiä, jotka eivät myöskään tunne mitään. He rakastavat vaimojaan ja minä miestäni. Jos mies alkaa kiintymään muhun, puhumme asiasta ja lopetamme tapaamiset.

Jotain oli revitty rikki ja sitä emme pystyneet korjaamaan. Tosin, muitakin ongelmia siinä suhteessa oli.



Oikeesti en tiedä pystyisinkö antamaan anteeksi... jos pystyisinkin, unohtaa en voisi...

kyllä mieheni katuu, niinhän kirjoitinkin. mutta emptiaa ei enää heru niinkuin parin ensimmäisen kuukauden aikana...tulee noita " no vieläkö sinä asiaa pohdit" " antaisit jo olla" heittoja. Eli ei ymmärrä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat