Vierailija

Poliisi: mutta tehän olette lihava.

Mamma: niin mutta ei minua saa herjata. Ja se on väärin, en ole oikeasti lihava. Olen muodokas. Oletteko jotenkin outo mies?

Kommentit (13)

Vauva-lehti ei vastaa keskusteluissa esitetyistä aineistoista eikä mielipiteistä. Vastuu viestien sisällöstä kuuluu kirjoittajalle itselleen.Keskusteluissa on noudatettava lakia. Rasismi, kansanryhmää vastaan kiihottaminen, herjaukset ja kunnianloukkaukset sekä yksityisyyden loukkaaminen on ehdottomasti kielletty.Toivomme kaikkien keskustelijoiden noudattavan foorumeilla hyviä nettitapoja.Palstoille ei kaivata ivaa, haukkumista, ylenpalttista kiroilua, asiattomia linkkejä, monistamista eikä tarkoituksellista loukkaamista.

Älä mainitse ns. tavallisten ihmisten nimiä tai yhteystietoja.

Mielipiteiden kirjo ja sananvapauden harjoittaminen on keskustelupalstojen elinehto. Muista silti perustella mielipiteesi ja argumentoida - älä tarkoituksellisesti lietso riitoja.

Netissä ISOJEN KIRJAIMIEN käyttäminen tulkitaan huutamiseksi - älä huuda turhaan.

Keskusteluissa on noudatettava lakia. Rasismi, kansanryhmää vastaan kiihottaminen, herjaukset ja kunnianloukkaukset sekä yksityisyyden loukkaaminen on ehdottomasti kielletty.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat