Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (1)

Tai sitten valkosuklaa juustokakku, en oo kokeillu mutta kuulostaa hyvältä



Pohja:

200 g Digestive-keksejä

80 g voita



Täyte:

300 g maustamatonta Hovi-tuorejuustoa

3 kananmunaa

2 dl sokeria

200 g valkoista suklaata josta 50 g rouhittuna

2tl vaniljasokeria

6 liivatelehteä (+ noin 1/2 dl vettä kiehuvana)

3 dl kuohukermaa



1. Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi, painele irtopohjavuoan pohjalle tiiviisti (irtopohjavuoan halkaisija noin 24 cm).



2. Laita liivatelehdet pehmenemään runsaaseen veteen.

3. Erota munista valkuaiset ja keltuaiset.

4. Sulata valkosuklaa vesihauteessa.

5. Sekoita tuorejuusto, keltuaiset ja sokeri tasaiseksi ja lisää valkosuklaa.



6. Vatkaa kerma vaahdoksi.

7. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

8. Purista liivatteista vesi ja liuota ne tilkkaan kiehuvaa vettä. 9. Vatkaa liivateseos juusto-suklaaseokseen, lisää kermavaahto, valkuaisvaahto ja suklaarouhe.

10. Kaada seos vuokaan keksipohjan päälle.



Anna täytteen jähmettyä jääkaapissa n. 6 tuntia tai seuraavaan päivään. Koristele kakku, päälle voit laittaa vauvansosetta (mango), mansikoita, vadelmia ja hyytelösokerilla kiille pinnalle. Kakun voi pakastaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat