Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

NenäFriidasta

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Vaihdatteko todella suodattimen joka käyttökerran jälkeen? Niitähän menee tuhottomasti päivässä jos niin usein täytyy vaihtaa!

Kommentit (7)

Vierailija

itse asiassa kun yritin niin sain joka kerta kurkun kipeäksi ja moneksi päiväksi flunssaisen olon. Kun jätin filtterin pois niin on sujunut ihan ok, mutta tulee mieleen että voiko imu olla liian voimakas ilman filtteriä ja vahingoittaa vauvan nenää/limakalvoja?

Vierailija

etten käytä sitä suodatinta ollenkaan. En kertakaikkiaan jaksa imeä tarpeeksi lujaa että räkä irtoaisi. En tiedä onko se sitten ' tekniikkalaji' , jota en hallitse... Mutta ilman suodatintakin ollaan pärjätty ja lapsi voi ihan hyvin =)T: MrsHVierailija

Meillä ei ole käytetty filttereitä ollenkaan, kun en minäkään jaksa imeä tarpeeksi kovasti filtterin kanssa. Ilman filtteriä lähtee kyllä nenä tyhjäksi tosi hyvin. Nuhaisen lapsen nenähän on tosi tärkeää pitää puhtaana, ettei räkä mene korviin...

Vierailija

Oletko käyttänyt apteekin filttereitä, vai kaupasta saatavia tupakkafilttereitä? Pitkä tupakkafiltteri sopii hyvin ja taitaa olla ihan samanlainen, mutta tulee halvemmaksi.

Vierailija

Minusta voi käyttää muutaman kerran samaa. Yleensä vaihdan sitten kun ei meinaa pysyä paikallaan. Pakkauksessa olleet suodattimet loppuivat ja ostin tilalle pitkiä tupakkafilttereitä, ovat ihan samaa tavaraa vähän lyhyempiä mutta paljon halvempia, jopa niin paljon, että melkein voisi vaihtaakin joka niistämisen jälkeen.

Meillä tuo nenä-friida on saanut nimekseen räkäryystäjä.

Vierailija

On niin tuore ostos. Kävin äsken kaupassa ja mielenkiinnosta katsoin paljon ne " suodattimet" maksaa ja järkytyin n.2,5 euroa . Järkyttävää!!!

Uusimmat

Suosituimmat