Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tehdäänkö synnytystapa-arvio todellakin näin vai onko vastaani tullut urbaanilegenda?!? Kuulemani mukaan tapa-arviossa äiti joutui olemaan tutkimuspöydällä nelinkontin mieslääkärin sovitellessa nyrkkiään hänen pakaroidensa väliin. Kaikkeen sitä naisena joutuu, YÄK!!

Kommentit (11)

Joo ja yksityiselle " vaatimaan lantioröntgen" . Kannattaa joo sädettää sitä vauvaa ihan mielinmäärin. En usko että yksikään lääkäri suostuisi.Sitä nyrkkiä EI tungeta yhtään minnekään tahvot. Lääkäri kokeilee välilihan kohdalta ihan kevyesti painamalla onko lantion luiden välissä vähintään rystysten leveydeltä tilaa. Voi helvetti oikeasti, onko jollain semmoinen värkki että sinne mahtuisi nyrkki, vai miten tällainen väärinkäsitys on voinut syntyä?!?!?!

Nuori naislääkäri sanoi tutkivansa synnytystavan laittamalla nyrkkinsä emättimeen. Sanoi, että voi tuntua epämiellyttävältä. En tiedä mitä sitten teki, mutta ei se pahalta tuntunut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:

. Voi helvetti oikeasti, onko jollain semmoinen värkki että sinne mahtuisi nyrkki, vai miten tällainen väärinkäsitys on voinut syntyä?!?!?!
Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat