Vitsi että tällaiset huuto.net myyjät nyppii mua!!

Vierailija

Kantaa tavaraa Stockan Outletista puoli-ilmaiseksi ja vielä väittää ostaneensa ne viime vuonna !!!!!!!!!!!!!!!!!

Puuttuuko tällaiselta ihmiseltä omatunto kokonaan??

Eikö ketään muuta ärsytä valehtelu?

Ja sama peli tuolla tädillä lähes joka päivä täällä osta&myy palstalla. Kiertää päivät kirppareita ja sitten illalla myy täällä saaliin kalliimmalla. No , työstä se käy, ei siinä mitään, MUTTA ETTÄ VALEHTELEE ostaneensa tuotteet omaan KÄYTTÖÖN. SE on törkeetä, häpeä!!

Sivut

Kommentit (84)

Vierailija

Tästä asiastahan on täällä väitelty jo monia kertoja.Minäkin katsoin samaa Remun haalaria Outletissä 6,60e... Ainahan voi kyllä olla että hän on ostanut sen täydellä hinnalla viime vuonna... Ja myy uutena...

Vierailija

ne USAn myyjien tunnukset tänne niin voin huutaa kaikkea kivaa mitä Suomesta ei välttämättä saa!

Mitä se haittaa jos jotain tienaavat, mä ainakin haluan kaikkea erikoisempaa varsinkin niitä lasten juttuja!

No, nyt niitä nimimerkkejä, KIITOS!!!

Vierailija

että olet 12-vuotias ja lisäksi jätkä... Todella hieno ja fiksu ihminen, saanko suudella maata jalkojesi alla? Ai niin, enhän minä mihinkään niin pyhään voi koskea, olinpas tyhmä.

Vierailija

...USAn myyjällä on kyllä kieltämättä ihan kivaa tavaraa myytävänä, mutta olen huomannut että aika kalliit aloitushinnat ja pitkällä ajalla myytävänä!

HEI! LAITA ALEMMAT HINNAT JA LYHYEMPI MYYNTIAIKA NIIN KUKAAN EI VALITA!!!

Vierailija

HÖPÖ HÖPÖ NYT TAAS!!

Mikään vitun laki ei kiellä ostamasta kaupasta tavaraa ja PAKOTA sitten käyttämään sitä. Voi JEESUKSEN kyrpä teidän kanssa, saa kai sitä nyt OMIA tavaroita myydä Huutonetissä, vaikkei niitä ole käyttänytkään!!

Vierailija

Jenkeissä kakkoslaadun tuotteilla tehdään paljon bisnestä ja hinnat ovat todella alhaisia.Eli siis ei kannata täällä rapakon toisella puolellakaan maksaa kakkoslaadusta priiman hintaa.

Vierailija

Kielletyt kohteetKiellettyjä kohteita ovat mm. seuraavat* Ilman valmistajan lupaa monistetut tietokonepelit, cd-levyt, dvd-levyt ja muut tallenteet (" piraatit" ). Lisätietoja ohjelmistopiratismista löytyy osoitteesta http://www.bsa.org/suomi/, äänite-, video- ja pelipiratismista osoitteesta http://www.antipiracy.fi/.

* Tuoteväärennökset.

* Aitoja väkivaltakuvauksia, eläin-, väkivalta- tai alaikäispornoa sisältävät kuvatallenteet. Lisätietoja kielletyistä kuvatallenteista löytyy Valtion elokuvatarkastamon sivuilta.

* Kaikki alkoholi- ja tupakkatuotteet, sisältäen myös sätkäpaperit.

* Uhanalaisten ja rauhoitettujen eläinten nahasta valmistetut tuotteet ja täytetyt eläimet. Lisätietoa rauhoitetuista ja uhanalaisista eläimistä, näiden kaupasta ja lupamenettelyistä löytyy Ympäristöministeriön verkkopalvelusta.

* Kaikki elävät eläimet.

* Kaikki sellaiset tuotteet, joiden myyminen on luvanvaraista, ellei myyjä voi osoittaa luvan olemassaoloa.

* Kaikki sellaiset tuotteet, joiden valmistaminen, myyminen tai ostaminen on Suomen lain vastaista.Stockan vaatteet eivät käsittääkseni olleet listalla!!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat