Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Laskettu aika on reilun kahden viikon päästä ja nimeä on jo pohdittu..Isot siskot ovat Bettina Aletta Maria ja Beata Etti Matleena, tulevan pienokaisen sukupuolesta ei ole vielä tietoa :) Nimiehdotuksia kaivattaisiin. Toiset nimet on jo päätetty (tulevat suvusta), Atle (Mattias?) ja Ansa (Miriam?). Ensimmäiset ja kolmannet vielä päättämättä. B-sarjan ei välttämättä tarvitse jatkua (haaveissa vielä 4. lapsi), mutta jotain yhteistä olisi kiva olla myös etunimissä.Aletta ja masuvauva

Kommentit (17)

Tytölle:

Berit

Eedit

Benita

Rebekka

Eedla

Helga

Denise

Elise

Henrietta

Leona

NeeliaPojalle:

Edvard

Felix

Petrus

Verner

Elias

Henrik

Herman

Jeremias

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tytölle:Bianca

Fiia

Freia

Fiina

Fiona

Sofia

Seelia

Charlotta

Aurora

Anniina

Antonia

Minea

Maleena

MilanaPojalle:Benjamin

Ben

Bertil

Brent

Daniel

kokeile tämmönen osoite kuin www.babynames.comSieltä löytyy kaikenlaisia nimiä, ei vaan " erikoisia" tai liian " eksoottisia" , vaan myös ihan tavallisia jotak on ulkomaalaisia mutta sopii myös meille skandinaaveille.Ite joudun sit kans miettiä kolmosel nimeä ja se on tooosi vaikeeta.Söpöä kun joku oli pistäny Alva siihen yhteen listaan.täällä 2v 4kk Alvan äippämy_selene rv 9+++Miltä kuulostaisi tytölle Brita, Berta, Britt, Fanny, Frida, Greta, Agnes, Inga, JuditPojalle: Berk, Ben, Bertil, Dennis, Daniel, Patrik, Frans, Evert

olla myös ulkomaiseen sukunimeen sopiva. Esim. Väinö kuulostaisi hiukan hassulta nimen kanssa, vaikka nimi taipuukin helposti myös suomalaisten suussa, ei ole siis kauhean erikoinen :) Asumme tällä hetkellä Suomessa, jatkossa osittain Norjassa, osittain Suomessa.Belle on mielestäni kaunis, mutta huolimattomasti lausuttuna saattaisi taipua monen suussa Pelleksi.. Benton on ehkä turhan ' erikoinen' makuuni.

Tässä on mainittu jo mielestäni aika hyviä, mutta tässä pari lisää:Tyttö:Amanda

Diana

Dora

Beda

Alva

Alba

Alda

Ada

Agda

Magda

Agata

Agnes

Disa

Dina

Viola

Flora

DoroteaPoika:Simon

A(a)ron

Birk (Ronja Ryövärintyttärestä)

Filip

Florian

(Se)Bastian

Emerik

Mortimer

Oliver

Näistä mieluisia ovat ainakin Benjamin (tai Benjam), Daniel, Bertil, Aaron, Bastian, Oliver ja Frans pojalle (muitakin kivoja oli kyllä) ja Bianca, Fiona, Sofia, Minea, Amanda ja Frida.. Beda myös mieleinen, mutta Beataa kutsutaan usein Peetaksi eli ei käy :) Samoin Bettinaa monet kutsuvat Tiinaksi tai Tintiksi eli Ti(i)na myös pois suljettu..Yhdeltä listalta löytyi nätit nimet Dora ja Dina, mutta ne on jo varattu karvaturreillemme ;)Jatkamme pohdintaa, tämän hetken omat suosikkini ehkä Daniel ja Frida.


B-kirjaimella löytyy niin herrrrkullisen ihania nimiä, jotta miksi ei jatkaisi samalla linjalla?Bastian on ihana pojan nimi! Bastian Mattias kuulostaa hyvältä.Bianca sopisi myös hvin teidän sarjaan.Jos b-kirjaimesta luovutte, Fiona, Frans ja Freya sopisivat monikulttuuriseen perheeseen hienosti :)


Beeda Ansa Mirjam

Beda on aikoinaan ollut ruotsalainen pyhimys (mies)

Briitta Ansa Mirjam

Ti(i)na Ansa MirjamBror Atle Mattias

Ben Atle Mattias

Lenna Atle Mattias ( Lenna on tornionjokilaaksossa ainakin yleinen miehen nimenä, lyhenne Lennartista)*Jossakin nimessä olisi kiva olla tupla-t, kuten Bettinassa, Aletassa ja Etissä. Sikäli Mattias olisi kiva pojan nimi. Tässä vielä muita:Anitta, Annette, Britta, Birgitta (b-linjaa myös), Charlotta, Henrietta, Hertta, Janette, Jeanette, Jutta, Kerttu, Kerttuli, Lotta, Martta, Minttu, Piritta, Reetta, Titta, Tytti.Aatto, Antti, Anttoni, Artturi, Matti, Martti, Nuutti, Otto, Petter(i), Santtu, Taavetti, Valtteri, Voitto.*B-alkuisista tulevat mieleen paitsi jo mainitut Britta ja Birgitta myös nämä:Bengta, Berta, Berit.

Ben, Bo, Boris, Bror, Bruno.*B-kirjaimesta voi tehdä yhdistävän tekijän muullakin tavalla:Alberta, Albertina, Ebba, Elisabet, Gabriella, Isabella, Rebecka, Elba.

Albert, Albin, Ebbe, Gabriel, Jakob, Robert, Fabian, Robin, Sebastian, Tobias.Eli vaikka näin:

Ebba Ansa Birgitta

Rebecka Ansa Charlotta

Lotta Ansa AlbertinaAlbin Atle Mattias

Ben Atle Anttoni

Otto Atle SebastianMiltä kuulostaa?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat