Seuraa 

Oltiin keksitty tytöllemme aivan ihana nimi, joka on Iina Eliisa, mutta sitten naapuriin syntyi vauva joka sai etunimekseen Elisa, no ajateltiin sitten et eihän se mitään haittaa...Mutta syntyipä sitten tytöllemme serkku viime viikolla, kun käytiin heiällä kylässä, lapsen vanhemmat puhuivat: " Hei! Tuotsä Iinalle vaipan..." Niin ja sitten ne viel sano et ku niil on ristiäiset niin se tyttö saa aika varmasti nimekseen Iina,,,Kun eihän me oltu viel kerrottu kellekkään että meidän tytöstä tulee tosi varmasti Iina Eliisa...Voi ei siis...Ehdotuksia ihanan nimen tilalle...Ei kuitenkaan mitään ehdotuksia tyyliin Ina...heh! Liian samanlainen... Muita nimiä mistä me tykätään on esim. Lumi(a), Jenna, Leena, Ester yms....Sisarukset: Nea MINEA ja Riku ELIEL, kutsumaniminä: MINEA ja ELIEL siis-Kiitos niille jotka jaksavat auttaa pulmassa...ristiäiset on muuten ylihumenna..ou nou ;-)-Stella-

Kommentit (9)

harmi kun nimi viety nenän edestä. mutta paljon kauniita nimiä

minusta sarjaan sopisi esim.

Milja

Mette

Aada

Amanda

Lidia/Lyydia

Aava

Beata

Edith

Eedla

Elena

Mimosa

Neela

Neelia

Seelia

Saania

Olivia

Matilda

Seela

Selina

Taika

Unna

...

Esin Lumia Eliisa ois kaunis taikka Eliisa Lumia, koska isommillakin lapsilla kutsumanimenä 2.nimi!!myös esim. nämä ois kivoja:

Liia Lumia

Fiia Lumia

Ki(i)a Lumia

Mila Lumia

Oona LumiaMuutama ihan muukin ehdotus kutsumanimeksi:Luna

Leona

Adele

Auria

Amelia

Inka

Ilona

Anitra

Evita

Eedit

Enna

Emilja

Rianna

Tianna

Linnea

Kiara

Kiana(/Kianna)

Viveka

Vivian

Lilian

LilaSisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kurja juttu, että jo päättämänne nimi meni ohi suun... muistakaa ensi kerralla sanoa päätetty nimi ääneen heti älkääkä odottako ristiäisiin asti ;-) Mutta jos serkkutytön nimi ei ollut ihan 100-varma vielä niin minä ainakin kertoisin rehellisesti, että olitte jo ehtineet valita nimeksi Iina. Jos he vielä vaihtavatkin nimeä eikä tytöstä tulekaan Iinaa niin teitä saattaa harmittaa, ettette ottaneet asiaa puheeksi.Myös tuo Lumia on aivan ihana nimi!

Iisa Alina (vai onko liian samanlainen?)

Lumi Elina

Lumi Matleena

Jenna Sofia

Jenna Ester

Milla Maaria

Milla Seelia

Leeni Jennika

Aava Eerika

Aida Maleena

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat