Minkä ikäisenä teidän lapsille tullut ensimmäiset hampaat

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

ja minkälaisilla " oireilla" ? Eli onko ollut etukäteen jotain merkkejä siitä että hampaat on puhkeamassa?

Meillä esikoiselle tuli ekat hampaat vähän alle 6kk ikäisenä, mutta en muista että olis ollu mitään oireita etukäteen. Tosin mun muisti ei ole mikään kaikista paras mahdollinen :)

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Meidän 2,5kk vauva kun on pari päivää ollut tosi kiukkunen ja nukkunut huonosti päiväunia ja nyrkkiä syö, niin että oksensi jo kerran sen takia. Kävi mielessä että joko vois hampaita olla kohta tulossa, mutta saa nähdä...

Vierailija

Eli poika oli juuri täyttänyt 5kk kun muutaman levottomamman päivän jälkeen havaitsin ala hampaan. Kahden päivän päästä ensimmäisestä oli tullut toinen hammas viereen. Poika täyttää ensi viikolla 6kk ja ylös on tullut kulmahampaat ikenistä läpi reilun viikon aikana. Ennen jälkimmäisiä hampaita on poika ollut hiukan itkuisempi öisin ja kuolaa todella paljon!

Vierailija

vähän nuhanen,kuola valuu tosi paljon,nyrkistä varmaan kohta puolet jynssätty;)kärttynen ja heräilee nykyisin yöllä itkemään unissaan mutta maito ei kelpaa!aikaisemmin ei ole pahemmin heräillyt. ikää 4kk

Vierailija

oliskoha meillekki hampaita tulemassa, poika ollu tän viikon nuhassa ja kärttyinen, kuumetta ei oo, mietin vaan et onko tavallista lentsuu vaiko hampaat pukkaa tulemaan, kuolamäärä on lisääntynyt (jos se nyt entisestään lisääntyä voi), alapuolella näkyy selvästi ikenen läpi hampaat edestä päin kattoessa ja välillä iha lattiaa vaste jystää ikeniä..

ikäää mein herralla on viikon päälle 7kk, vielä ei ainuttakaa hammast oo.. luultiin jo 4kk iässä et hampit puhkeaa kohta ku niin ikenet kutisi ja pullotti ja kuolamäärä oli valtava, mutta hampaatta ollaan edelleen..

no hyvin tuota silti ikenillä pystyy puremaaan kekseistä palaset ja potut ja makaroonitki mennee hyvi palasiksi..neuvolassa viimeksi tuumas ku kysy et onk jo hampeja ja sánoin ettei, et ei ne kellekkää oo jääny tulemati et sen parempi mitä myöhempää tulee.. et kai täs ei viel tekareita tarvi lähtee ostamaan=)

Vierailija

Kakkoselle tuli eka hammas 1v4kk iässä :) Ja ikenet meni ihan tummansiniseksi ja oli silmin nähden KIPEÄT pari päivää ennen puhkeamista.

Kuopus nyt 9kk ja ei oo vielä yhtään hampia suussa. 3 on kyllä aivan tulollaan, tyttö hinkkaa ikeniä kovasti ja on hiukka kärttyinenki. Jospa ne sieltä kohta tulis..

Vierailija

Huutaa, kuola valuu ja jyrsii nyrkkiään tai mitä tahansa mitä suuhunsa saa (ikävä kyllä joskus imettäessä myös nänniä). Tässä sitten odotellaan vaan että koska ne ekat nysät ilmestyvät. On melko aikaisessa mutta olen itsekin saanut ekat hampaat samassa iässä ja samoin siskoni.

Vierailija

Ensimmäiselle lapselleni puhkesi 5kk kaksi hammasta päivän erolla ja toiselle 4,5kk kahden päivän erolla kaksi hammasta. Meillä ainakin kuola valui kuin hanasta noin viikon verran ennen puhkeamista. Paidat oli aina märkiä. Kiukkuisia oltiin pari päivää.

Vierailija


ja pikkukakkoselle puhkesi alas tällä viikolla kaksi hammasta ja hänellä on ikää 4,5 kuukautta.Kovalla itkulla on puhjennut kummallekin ja ärtyisyyttä ym. levottomuutta olen havainnut, kummallakin.

Vierailija

ja ainoa oire oli parina iltana nukahtaminen oli tosi vaikeaa, poika itkeskeli tunnin verran ennen kuin rauhoittu. Ja nyrkkiä söi koko ajan. Nyt ikää melkein 6kk, ei näy lisähampaita vielä.

Vierailija

ja 5,5 oli neiti kun ensimmäinen alahammas tuli. Pari päivää ennen puhkeamista oli lähes totaalinen syömälakko. Nyt on juuri kuukausi jälkeenpäin ylähammas putkahtanut ja oireet ovat olleet jäystäminen (edelleen) ja uutuuksena kuolaaminen. Molemmissa tapauksissa on etenkin puuro ollut enemy nr one!BR Bubble

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat