Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

geisha kuulista

Vierailija

onko tietoo voiko kuulija käyttää raskauden aikana? onko käytöstä mitä haittaa?ja miten huolehditta kuulien hygienista?

Kommentit (13)

Vierailija


Olen lukenut aiheesta paljon mm. näiltä keskustelupalstoilta sekä Elämänsuolan sivuilta. Se on jo selvää, että kuulia on kahdenlaisia:

1) rupukuntoisille lihaksille tarkoitettuja isompia treenikuulia (ovatko Smartballsit juuri tällaiset? Mulla itsellä Instrun Aquaflex-kuula, johon saa lisätä painoja haluamansa määrän)

2) jo vahvistuneiden ja tunnistettujen lihasten vahvistamiseen tarkoitetut pienemmät geisha-kuulat (joista osa myös ns. mielihyväkuulia, joissa kolisevia ja värähteleviä pieniä kuulia sisällä)Olin lukemani perusteella (ja kokemani myös, tein 2. synnytyksen jälkeen parin kuukauden kuulatreenin tuolla Aquaflex-kuulalla vain laittamalla sen päivittäin sisälle emättimeen n. 20 minuutiksi. Sen aikana tein normaaleita kotihommia, en kuitenkaan istunut, koska silloin kuula löpsähti ulos). Niin, siis olin lukemani perusteella siinä uskossa, että lantionpohjanlihakset treenautuvat itsestään, siis supistelevat itsestään, kun kuula on sisällä emättimessä.Nyt kuitenkin gynegologilla käydessäni tämä sanoikin, että kuulien kanssa täytyy tehdä tietoista lihastreeniä, ettei lihakset itsestään mitään treenaa.Siis miten tämä asia oikein on!!Olen kyllä nyt tarpeeksi motivoitunut vaikka millaisiin treeneihin, jos sillä vaan saa tulosta aikaan! Kertokaahan, mitkä olis hyvät geishakuulat? Siis sellaiset pienet ja tehokkaat. Hyvä materiaali, ettei ala ärsyttää/allergisoi ja helppo pitää puhtaana? Mistä saa ostaa? Kiitos!

Vierailija

Nää on SferaDuo nimiset (piti käydä kurkkaamassa makkarin hyllyltä pakkauksesta) laadukkaat silikoni pintaiset pallukat. Löytyy ainakin sieltä SinCityn sivuilta.

Treenaus on ollut vaan kuulien laitto vaginaan ja kävelyä yms. liikkumista samalla. Joskus rauhallisena hetkenä vaikka bussissa, tai kaupan kassa jonossa liikutan pallukoita lihasten avulla ylös-alas. Sen olen oppinut paljon myöhemmin.

paremmin auttavat päivittäisellä käytöllä, jota olenkin yrittänyt. Tilanteesta riippuen pito aika vaihtelee paljonkin,, oiskohan 2-4 tuntia vähän sinnepäin.., joskus vieläkin pitempään ovat " unohtuneet" .

Vierailija

Aloitin geishakuulien kayton jo ensimmaista odottaessani, ja sen jalkeen tama on jaanyt osaksi arkipaivaa. Lihakset pysyy aina kunnossa. Nyt odotan tokaa ihan viimeiset viikot menneilla.

Vierailija

minulla olevan joku virtsa---laskeuma, ja että ongelmia ja Tena-ladya tiedossa jollei ala jumppaamaan. 2 synnytystä, ikää 35v :---(

Vierailija

Niitä markkinoidaan kyllä paljon nuoremmille, mutta hyvin olen apua saanut kuulien käytössä mm. pissakarkailun loppumisessa.

Nyt pääasiassa pidän kuulia seksielämän laadun parantamiseksi. Hyvin olen edistynyt ( myös mieheni mukaan) kahden vuoden kokemuksella.

Vierailija

Neuvolassa eivät kieltäneetkään kysyessäni tästä. Ruotsissa jopa suositellaan tekemään odotusaikana lihasjumppaa kuulien kanssa tai ilman.

Vierailija

Olen pitänyt näitä melko ahkerasti melkein joka päivä, ja nyt on 31. viikko menossa. Ei ole mitään ylim. supisteluja ollut, joista neuvolassa pyydettiin seuraamaan geishakuulien käyttäjille.

Nyt osaan lihasten avulla puristaen liikutella kuulia sisälläni. Samoin rentotus onnistuu hyvin. Joten ei ole hukkaan mennyt tämä treenaus.

Vierailija

Miten niitä käytetään? Niitähän on aina 2. Onko siis tarkoitus, että kumpikin kuula työnnetään sisään samalla kertaa (siis peräkkäin)?

Vierailija

Ei ole yhtään noloo! Miksi se noloa olis?

Mie kävin just mieheni kanssa siellä elämän suolassa tarkotuksena ostaa makuliukkari. No siinä myyjä tuli sit kyseleen, et voiko auttaa ja kertoili niistä liukkareista hyvinkin asiantuntevasti ja luontevasti. Sit vielä kierreltiin siellä..tutkittiin ja naureskeltiin niille kaikille hömppä jutuille.

Huomasin sit vielä ennen kassalle menoa ne kuulat ja sanoin, et voisin nekin ostaa nyt samalla. No hyllyssä ei ollut kun ne mallikappaleet..Kotona ei nettiä eikä asuta edes tampereella...Myyjä sanoi, että ottaa ennakkovarauksen ja laittaa heti postissa kotiin kun niitä sinne kauppaan tulee. Maksoin toimituskulut yms. ja nyt odottelen postia. Otti vielä puhelinnumeroni ja sanoi, että sieltä ei muuten soiteta ja " häiriköidä" mutta jos tulee viivytyksiä toimitukseen tms..Kaupan ulkopuolella mies sanoi: " Olet ilman kuuliakin timmissä kunnossa, mutta jos ne tulevaisuudessa auttaa moneen muuhunkin asiaan niin hyvä, että ostit ne." :) Se oli oikeesti kiva kuulla. Ei ole vuosien ilman kuulia treenaus mennyt hukkaan.En miekään haluu asioida missään pornoluolassa, mutta jos vähänkään nolottaa tai jännittää niin suosittelen elämän suolaa..N28

Uusimmat

Suosituimmat