Vierailija

Meillä pakko, sillä muuten pissat ja kakat tulee minne sattuu. Ei osaa kertoa hädästä ajoissa eikä suostu pikkuhousuihin kuin tappelun kanssa :( Potalle ei suostu ja pöntölläkin istuu vaan hetken.

Kommentit (18)

Vierailija:

Lainaus:


Pissalla käydään potalla tai pöntöllä, näin on päiväkuiva. Mutta jos en käytä häntä vessassa ei osaa sanoa hädästä ennenkuin tulee housuun. Kesällä oltiin pari viikkoa ilman vaippaa. Saldo=joka päivä kakat housuun, myös pissoja ellen muistanut viedä vessaan.Koskakohan oppii? Minä kyllä hiljaa mielessäni jo stressaankin asialla kun kaikki tuttavat mainostaa kuinka heidän lapsensa ovat jo olleet niin ja niin pitkään ilman vaippaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Esikoinen oppi yhdessä yössä kuivaksi 3.5 vuotiaana. Kuopus nyt 2,5 vuotias, ja ei tietoakaan kuivaksi oppimisesta.... meillä ainakin ollaan hitaasti oppivia.Pissalla käydään potalla tai pöntöllä, näin on päiväkuiva. Mutta jos en käytä häntä vessassa ei osaa sanoa hädästä ennenkuin tulee housuun. Kesällä oltiin pari viikkoa ilman vaippaa. Saldo=joka päivä kakat housuun, myös pissoja ellen muistanut viedä vessaan.Koskakohan oppii? Minä kyllä hiljaa mielessäni jo stressaankin asialla kun kaikki tuttavat mainostaa kuinka heidän lapsensa ovat jo olleet niin ja niin pitkään ilman vaippaa.

Päiväkuiva 2 v. 2 kk alkaen. 1 v. 8 kk alkaen vaippa vain nukkuessa ja ulkoillessa. Silloin piti äidin muistaa käyttää potalla, ilmoitti hädän noin pari kertaa viikossa.

Puhe tyyliin: titi tahto memee autotie eli sininen traktori menee autotiellä.Puhe vain tällaisia toteamuksia, ei kysele mitään.Potalla osaa käydä ja ei käytä päivävaippaa. Osaa kertoa piijahätä tai kakkahätä tai sanoa ei oo houtu kakka. Silloin kun oppi kerto molemmista hädöistä sanalla: kakka. Ei osannut silloin puhua juuri ollenkaan.Eli puhe ja kuivuus eivät ole verrannollisia toisiinsa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat