Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko kenelläkään sänkyä (ja patjaa, jos erilliset), joka ei yhtään natise eikä nitise? Meidän lapset ovat kovin herkkäunisia, ja oltaisiin kovin kiitollisia tiedosta...voisitko laittaa sängyn/patjan merkin ja kuinka kauan se on teillä kestänyt äänettömänä sekä tietysti hintaluokan, jos vielä muistat.Kiva olisi kuulla siitäkin, jos jonkun ultrakallis hästens tms. natisee ja nitisee, koska muuten voimme sortua tosi kalliiseen vikaostokseen.

Kommentit (8)

ja siinä kaksi kotimaista RUNKOpatjaa ja päällä yhtenäinen petari. Ei nitise ja on tosi tukeva. Entisen todella huteran puusänky+jousipatjat tilalle halusimme vakaan sängyn.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Patjat ostettiin Virtaselta, kuten sänkykin, viisi vuotta sitten. Koko hoito maksoi 6000mk, josta patjojen osuus 2000mk. Ei nitise eikä natise. Nyt ostaisin kyllä yhtenäisen patjan, ajan kuluessa petari lötkistynyt sen verran, että meinaa painua patjojen väliin. En ymmärrä, miten kahden 80-senttisen patjan välissä voi olla rako 160cm leveässä sängyssä... Ja tuo rako on alkanut haitata vasta viimeisen parin kuukauden sisällä, mutta yhtenäisellä patjalla ei siis olisi tätäkään ongelmaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat