Kuinka usein pesette tyynyt ja täkit? Entä petauspatjan?

Vierailija

Imuroitteko sängyn siivouksen yhteydessä? Miten kauan käytätte samaan tyynyä ja täkkiä?

Kommentit (3)

Vierailija

Tyynyt ehkä 2 kertaa vuodessa. Sängyn imuroin siivouksen tai lakananvaihdon yhteydessä kun muistan eli ehkä kerran kahdessa kuukaudessa. Sama täkki on ollut mulla käytössä ehkä 15 vuotta (on edelleen niin ihana, etten raaski luopua), mutta tyynyjä ostan vähintään kerran vuodessa, kun menevät niin nopeasti littaniksi. Miehen täkki on varmaan joku aatamin aikainen. Petauspatjan päällistä ei olla vielä pesty, kun on aika uusi sänky. Edellinen sänky oli meillä noin 4 vuotta ja sen petauspatka pestiin vain silloin kun ostettiin se, koska ostettiin se käytettynä. Kaiken kaikkiaan tehdään noi pesut ja vaihdot varmaan liian harvoin.

Vierailija

No se päällinen sitten kutistui ja nyt patja on vähän rullalla siellä sivulla.Tyynyt pesen 2 kertaa vuodessa. Harsin ne läpi kiinni, niin täytteet pysyy paikoillaan. Tosin halvat tyynyt ei pesemistä kestä (esim. Askon). Tosin joku Ikean 1,90e maksava on kestänyt hyvin. Tämä tyyny on koiramme kopassa.Peitot 1-2 kertaa vuodessa.

Vierailija

pesen täkit n 2kertaa vuodessa ja talvisin vien aina ulos 2vko välein..tyynyjä en pese,koska ne menee aina pilalle..mutruun.ostan n 6kk välein uudet.petauspatjoja en ole ikinä pessy(4v vanhoja)imuroin sängyn kerran kuukaudessa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat