MITEN VOI OLLA MAHDOLLISTA??? Talvihaalareita koko 86 ei ole mitaan mallia eika merkkia kaupoissa enaa? Mitas nyt sitten taaperolle paalle?

Vierailija

Kommentit (14)

Vierailija

juuri siksi, että jostain käsittämättömästä syystä mammat ryntää kauppoihin hamstraamaan vaatteita lapsilleen kuukausikaupalla ennenkuin niitä tarvitaan, eli syksyvaatteita alkukesästä, talvivaatteita loppukesästä jne. Lisäksi tosiaan näitä 80-86 cm kokoja tuntuu tulevan kaikkialle tosi vähän. Ihan älytöntä: hyllyt ovat täynnä isoja (ja joidenkin vaatteiden kohdalla myös ihan pieniä) kokoja, ja myyjät kohauttelee olkiaan tyyliin " Joo nää 80-senttiset loppuu aina ihan heti" . Haloo sisäänostajat?!?!

Vierailija

Sokoksessa nätisti myyjä soitteli muihin Suomen Sokoksiin ja saatiin meille ko. haalari toisesta kaupungista. Hintaa ei tullut yhtään lisää, mutta odotella toki joutui kuljetusten vuoksi, mutta sain sitten juuri sen haalarin kuin halusin! Ajankohta oli lokakuun puoliväli.

Vierailija

Kyllä jossain silti löytyy vielä haalareita jos merkeistä ja muusta sellaisesta ei perusta. Itse ostin kakkoshaalarin juuri viikko-pari sitten HalpaHallista koko 86cm.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat