Teettekö te kesälomamatkan? Minne? ev

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

Itse tulen ensin lasten kanssa pariksi viikoksi ja sitten mies liittyy seuraamme. Ensimmaista kertaan matkustan kolmen alle viisivuotiaan kanssa.

Olemme ehka miehen ja parin ystavani kanssa lahdossa kaymaan Pariisiin tai Prahaan tai Pietariin pitkaksi viikonlopuksi. Lasten kanssa vaan lomailemme ja kaymme minun sukulaisissa. Vauvaakaan eivat ole viela nahneet.

Vierailija

lapset lupasin viedä särkänniemeen hotellireissuna ja heinäkuun lopussa käymme sukuloimassa pohjoissuomessa pitkän viikonlopun.Tänä vuonna ei kummempia matkoja, kun talvella tuli käytyä Kiinassa koko perheen voimin ja ensi keväänä suuntaamme interrailille koko poppoo Keski-Eurooppaan.

Vierailija

Vanhempani ja nuorin pikkusiskoni asuvat siellä isäni työn takia. Sitten tullaan viikoksi Suomeen ja lähdetään kolmeksi viikoksi Australiaan, missä miehen vanhemmat asuvat appiukon työn takia.

Aikaisemmin appivanhemmat asuivat Kanadassa ja oli helpompaa käydä samalla reissulla heidänkin luonaan.

Vierailija

Paluumatkalla piipahdetaan ehkä Vimmerbyssä Peppiä katsomassa.Muutoin ollaan kotosalla. Käydään täältä kotosalta sitten Legoland ja muitakin lähistön huvipuistoja :-).

Vierailija

jossa teemme noin viikon kesälomareissun. Tänä vuonna suuntaamme asuntomessuille Vaasaan, jossa käymme myös ainakin Tropiclandiassa, ja Vaasasta suuntaamme Oulun pohjoispuolelle Simojoelle lohia narraamaan. Itä-Suomessa asutaan.

Vierailija

Veneilyretkien lisäksi menemme Ahvenenmaalle n. viikoksi koko perhe sekä mies ja jälkikasvu 2x muutamaksi päiväksi. Sitten käyn pikaisesti muutaman päivän reissulla Saarenmaalla ja vielä loppukesästä kahdeksi viikoksi Kroatiaan koko perheen voimin :)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat