Muutto!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ensi viikolla muutetaan uuteen asuntoon. Mitenkähän lapsi 1v8kk reagoi? Olisi mukava kuulla miten teillä on muutot sujuneet.

Kommentit (3)

Vierailija

ja meillä ainakin meni kaikki hienosti. Oppi vuoden vanhana sanomaan " kotiin" ja on oikein iloinen kun mummon luota menemme omaan asuntoon. Lisäksi täytyy kertoa, että muutin eron takia, eikä siltikään pikkuisen käytös muuttunut mitenkään... Lapset sopeutuu aika hienosti..!Toivottavasti muutto sujuu ongelmitta..!

Vierailija

ja ihan ok meni, lapset ovat hyviä sopeutumaan. Kolmisen viikkoa meni, kun kyseli, että koska mennään vanhaan kotiin, aluksi etenkin, nykyään muistaa aina toitottaa että tämä on meidän koti yms. Myös oma huone oli mukava juttu pojasta.

Eka yön (oltiin vasta yömyöhään perilläkin) nukkui meidän vieressä, seuraavana päivänä laitettiin pojan oma sänky ja pehmolelut sinne, tuttu peitto yms. ja nukkuin heti seuraavan yön sielä. Muutaman kerran on tullut meidän viereen yöllä, pari kertaa jo illalla, kun ei ole saanut nukuttua jostain syystä, mutta pääosin nukahtaa omaan huoneeseensa ihan hyvin.Kannattaa kertoa mahdollisimman paljon lapselle etukäteen, mitä tulee tapahtumaan, ja ottaa konkreettisesti mukaan muuttoon. Meilläkin poika kärräsi omia lelujaan taaperokärryllä muuttoautoon ja oli muuttoautossa mukana, näin ei jäänyt epäselväksi miten yhtäkkiä tulla tupsahdettiin uuteen paikkaan asumaan :)

Vierailija

Meillä oli muutto kesällä, poika silloin 1v1kk. Oli mukana pakkaustouhuissa, ja viikon verran mukana kun kävin siivoilemassa uutta asuntoa. Aloin jo hyvissä ajoin puhua uudesta kodista, ja kertoilin aina kotiin tullessa että pian ei enää tullakaan tänne vanhaan kotiin vaan mennään sinne uuteen kotiin. Muutossa taapero ei ollut mukana, hain uuteen kotiin sitten kun oli sängyt paikallaan ja pedattuna. Pari ekaa yötä nukkui kuin tukki :) (tekee sen aina kyläreissuillakin, taitaa olla meidän pojalla keino " paeta" uusia tai stressaavia tilanteita). Sen jälkeen palasi tavanomaiseen rikkonaiseen unirytmiinsä ;) Muuten viihtyi alusta asti, käytiin heti alkuunsa koluamassa lähiseudun puistotilanne, ja jätettiin kamojen purkaminen välttämätöntä lukuunottamatta tuonnemmas. Hmm... edelleen on osa purkamatta ;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat